Altýn Kurallar güzel bilgiler . ..... bunlara ilave yaparsam ,,,,
gerçek taze Kuyruk yaðý yiyin ( arada sýrada ) ,,,,,, taze kuyruk yaðý çok güzel kokar,,, ve besleyicidir...
Kelle paça tam karýþýk çorba yiyin ,, günlük kazandan piþenden ,, bazý çorbacýlar ,,, günlük yapmazlar , onlardan uzak durun ,,,, Ýzmirde olanlar ,,, Ödemiþ lokantasý var 2 yerde þubesi vardýr ,,, çorbasý gerçek dana ayak , ve kazan usülüdür ,,,, tavsiye ederim ,,
acýbiberini bile kendisi yapar.... kuru
ekmek arasý köftesi ayrý lezzetdir... köftenin tadýný almak isterseniz, ekmek arasý yiyeceksiniz ...
fiyatlarýda maküldür ,,,
düzgün yer buldunuzmu Kokareç yiyin ,,,
Ýzmirde oturanlar için ,, Hizmet Kasap var 2 yerde þubesi vardýr ,,,, Adana , Kokareç vb aklýnýza gelen her türlü saðlýklý sakatat vb ,,, alýn evinizde gönül rahatlýðý ile piþirin yiyin ,,, dýþarýdan bin kat daha iyidir...
kokareç piþmiþ oluyor ,,, evde kendiniz ters düz biraz ýsýtýp yiyin ,,,
Balýk ayrý protein kaynaðýdýr...
- cola içmeyi býrakýn ,,, çok nadir arada kendinizi ödüllendirebilirsiniz,,, diyet kola kullanýyorum,,,
toz þeker kulanmýyorum ,,,, diyet þeker atýyorum
beyaz ekmek tüketirken dikkat edelim ,, öðünlerde yarým ekmeði geçmemeye çalýþýyorum , çýtýr çýtýr olunca bazen kaçýyor...
Tavuk yemek isteyen ,, Bolez Marka tavuðu bi inceleyin derim ,,, Migrosta satýlýyor ,,, gerçek yaðlý ve çok lezzetlidir ,, tavsiye ederim ,, sapsarý güzel yaðlýdýr...diðer þiþirme balon suni tavuklara benzemez...
en önemlisi her þeyi kararýnda tüketin ,,, týka basa doymayýn ,,, ve yemeklerinizi yerken yavaþ yavaþ yiyin ...![]()

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri