Erasure iyi ve saðlýklý.
Cezayir'de, Setif þehrine tramvay projesi yapýyorlar.
Ýþleri yoðun olduðundan Hisse.Net'e giremiyor.
Erasure iyi ve saðlýklý.
Cezayir'de, Setif þehrine tramvay projesi yapýyorlar.
Ýþleri yoðun olduðundan Hisse.Net'e giremiyor.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her þeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN
iþ yoðunluðu bir yana, berbat internet altyapýsý var, cezayir'in internet sistemi kötü, pahalý ve istediðinizi alamýyorsunuz.
belki inanmazsýnýz 10kb hýzla hisse.net'i 5-6 kez denemede ancak açabildim.
üyelik için kaç defa uðraþtýðýmý bilmiyorum, her seferinde ya hat koptu, ya sayfa týkandý.
Bunun haricinde bir sýkýntý yok, yýllardýr yurtdýþýndayým, bu sefer de farklý bir ülkeye geldim.
Sýrada Tanzanya veya Senegal var, eðer ayarlarsam Fas Casablanca olabilir.
Sn.Pinky, sizinle zaten haberleþiyoruz, belirttiðiniz gibi güzel bir projede görevliyim. Cezayir'in Setif þehrindeyim.
Þehrin büyük bir bölümünü kapsayan tramway projesi devam ediyor. Henüz bitiþine vakit var. Tabii bütün þehrin
her yerini kazdýðýmýz ve yeniden altyapýsýný yaptýðýmýz için çok uðraþtýrýyor. Özellikle böyle altyapýsý geliþmemiþ
þehirlerde sürekli kazý yaptýðýnýz da sürprizlerle de karþýlaþýyorsunuz.
Þehirden zaman zaman fotoðraf çekiyorum. Libya'da fotoðraf konusunda çok sýkýntý çekmiþtim, hapis cezasý alanlar bile
olmuþtu. Bu sebeple arapça konuþulan toplumlar da çok dikkat ediyorum. Olabildiðince þirket logolarýnýn olduðu araç,
kýyafet vs ile fotoðraf çekiyorum. Bu þekilde fazla bir þey demiyorlar.
Cezayir büyük bir yer ama sýkýntýlarý da yok deðil. Lens içeren, DSLR sýnýfýndaki fotoðraf makinalarýna adamlarýn alerjisi var.
Havalanýnda el koymaya bayýlýyorlar. Bu yüzden fotoðraf makinelerini Türkiye'de býraktým. Cep telefonu ile idare ediyorum.
Bir bölüm açarak Cezayir Setif ile ilgili ufak bilgiler ve fotoðraflar paylaþacaðým...
bilgisayar sorunlarýnýza eskisi gibi cevap vermeye çalýþacaðým. 30000 civarýnda mesajdan sonra
tekrar 1 numaradan baþlamak biraz garip oldu ama hisse.net altyapýsýnda oluþan durumlarý bildiðim
için fazla bir yorum yapmýyorum.
Ancak internet baðlantýmýn kötü olmasý, iþyerinde hisse.net'in Sophos Firewall'ýnda yasaklanmasýndan
dolayý sýk sýk giriþ yapamayacaðýmý umuyorum. Ýmkanlar dahilinde yine cevap vermeye çalýþýrým...
Bu Araplar hala neden evrimleþemiyor engel nedir sizce sayýn Erasure.
Redmi Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu An Sahip olduðun tek þey ve Sorgulanmamýþ yaþam yaþanmaya deðer deðildir..
twitter-@ZaWarona
çok uzun zamandýr bu toplumlarda çalýþýyorum ve onlarýn yaþamlarýný görüyorum. Hemen hepsinde de benzer durumlar var.
eðitim var ama alýnan eðitim çok yeterli deðil, konu aslýnda çok derin, hatta bugün dinlediðim bir haber vardý, suudi arabistanda
kadýnlara istedikleri gibi gezebilme hakký filan verilmiþ. Bu kafalar oldukça ileri gidilemez.
Libya'da full kapalý kiþiler vardý, içinde ne olduðunu bilmenize imkan yok. özellikle izinlerde Cezayir'den Ýstanbul'a giden
THY uçaklarýnda bu tip kiþilere çok rastlýyorum.
Cezayirde yeni nesil daha iyi, ancak eski alýþkanlýklar devam ediyor. Projede çalýþan yerel kiþilerin içinde bayanlarda var.
Bir çoðu açýk, gayet modern bayanlar ve Cezayir içinde bir þeylerin deðiþtiðini gösteriyor. Ama yüksek baský bu toplumlarýn
içeriðinde var ve kolay kolay terk etmeyecektir.
Yazacak çok þey var ama bölümün amacýnýn dýþýna çýkmayalým...
Merhabalar
Bilgisayarýmda harddisk deðiþtirme uyarýsýndan sonra deðiþim gerçekleþtirdim...
harddisk deðiþiminden sonra Wifi sürekli kopuyor. Bu konuda bilgisi olan var mý? ( deðiþim yapan yer ile tel ile görüþtüm böyle bir sorun olmamasý gerekir diye cevap verdi ve getir bakalým dediler.. Zaman bulursam yarýn götürecem ama buraya da bir sorayým dedim...
cevaplar için þimdiden teþekkürler...
HERKES KENDÝ HÜR ÝRADESÝYLE YATIRIM YAPMALIDIR. KÝMSEDEN ETKÝLENMEMELÝDÝR. YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ OLARAK KESÝNLÝKLE KULLANILAMAZ.
Yer Ýmleri