Amin tesekkurler![]()
Amin tesekkurler![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar laptop'ta 3 gündür twitter da ki videolarý izleyemiyorum, ses var ama görüntü yok sadece siyah ekran...
Chrome kullanýyorum, diðer yerlerde örneðin youtube de videolarý sorunsuz izleyebiliyorum..
Bu sorunu yaþayan ve çözebilen kimse var mý?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Minibook'ta MS 11 Windows 10'da MS 9 kurulu. Minibook çok daha hýzlý explorer formülü tarama sonuçlandýrýyor. Sebebini bilen var mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Windows 10 iþletim sisteminde Excel 2003 kurulu. Sütun kopyala yapýþtýrda ve süzmede (artan azalan) sorun yaþýyorum. Excel kitleniyor ve kapanýyor. Sorunu gidermek için pc yi formatlamaya kadar gittim. 2 gündür birþey yoktu. Þimdi yine tekrarlýyor. Minibook'ta ayný iþlemi sorunsuzca yapabiliyorum. Yardýmcý olabilecek var mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri