COMDO Ýçin yeniden doðuþ gibi .ķoç grubundaki performansý yakalasin yeter sanýrým yakalayacak 2, çeyrek bilanço bunu gösteriyor. Hayirlisi olsun
SM-J320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
COMDO Ýçin yeniden doðuþ gibi .ķoç grubundaki performansý yakalasin yeter sanýrým yakalayacak 2, çeyrek bilanço bunu gösteriyor. Hayirlisi olsun
Parasýný büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
Sizi liste baþýna aldým zamaný gelecek helallesecegiz ama ben DEÝSTÝM
Analizini
GRAFÝÐÝNÝ
###
kaç ay önceden çizdim mi?
TEMELÝ en saðlam hisse borsamýzda.
KAREL ile birlikte tahminlerimi bunlarda çok yüksek tutuyorum
comdo 2018 tahminim 80TL
5tl olduðu zamanlar 7,7TL geçilecek demedim mi? düþtükçe toplamak mý yoksa karar size kalmýþ?
KAP : 28.09.2017 16:24:58
COMDO.E Ýþlem Sýrasýnda Devre Kesici Uygulamasý Baþlamýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu fiyatlarý neye dayanarak veriyorsunuz .bu sene en fazla geldiði yer 8.16
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.haberturk.com/finlandiyal...652346-ekonomi
bu haberden sonra taban olmasý gerekirdi diye düþünüyordum, spek malý yýkacak keriz bulamadý galiba..
düþünsenize, þirketin yüzde 93 ünü adamlar 2006 da 202 milyon dolara satýn almýþlar, bugün 1 euro ya sattýk diyorlar.. demekki 140 m euro borcun çevirilemez olduðunu anlamýþlar.. adamlar bence ettikleri zararý çoktan sineye çekmiþler, borçlardan dolayý daha da batmak istemiyorlar..
þimdi soru þu: þirketin %93 ü 1 euro ettiðine göre kalan borsadaki %7 si kaç lira eder?)
bundan sonra tahminim, þirket paylarýn tamamýný halka açýk hale getirerek borsada satmaya geçecektir diye düþünüyorum.. sonrasýnda ortalama 2 tl ye bile satsa eline 130 milyon tl den fazla nakit geçer, 1 euro ya satýn aldýðýný düþünecek olursak, bence oldukça mantýklý bir iþ olur.. tek sýkýntý, bu paylarý satýn alacak kerizler bulmak, o konuda da sorun olmaz, fiyat düþtü diye alan bir dünya ky çýkacaktýr nasýl olsa!
sevgili alfist
o kadar uçuk ve saçma konuþuyorsunuz ki anlatamam,þimdi sizin bu yazdýklarýnýzdan etkilenipte biri malýný satarsa ve hisse daha sonra çýkarsa o zaman vicdan azabý çekmeyecekmisiniz?
anlamadýðým bu kadar olumsuz düþünceye sahip olduðunuz bir hissede neden 2 defa yazma ihtiyacý duyuyorsunuz?
zaman sizin haklý olmadýðýnýzý ortaya çýkaracaktýr..
kiþisel görüþtür
Syn alfisti 6 aylik 37 milyon kar yazmiþ bir þirketten bahsediyorsunuz 2 bin çaliþani uretiminin %80 avrupaya ihraç eden. Ve farkindamisiniz bilmiyorum ama suç iþliyorsunuz. Bir konuda haklisiniz 130 milyon kar tahmini olabilir .) Rumuzda çok guzel alfiþti Saygilar
Parasýný büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
Sizi liste baþýna aldým zamaný gelecek helallesecegiz ama ben DEÝSTÝM
Yer Ýmleri