26 Nisan 2018 Perþembe 18:00
12
14
16
18
Çimentaþ Grup’ta Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna Taha Aksoy getirildi
HABER MERKEZÝ
Çimentaþ ve Çimbeton’un 20 Nisan’da tarihinde gerçekleþen Yönetim Kurulu toplantýsýnda yapýlan görev daðýlýmýnda Yönetim Kurulu Baþkanlýðýna Ýzmir siyasetinin tanýnmýþ simalarýndan Taha Aksoy getirildi.
Köklü geçmiþi ve faaliyetleriyle Ýzmir’in ve Türkiye’nin önemli gruplarý arasýnda yer alan ve Dünya’nýn lider çimento üreticilerinden Cementir Holding tarafýndan 2001 tarihinde satýn alýnan Çimentaþ Grup, üst yönetimde önemli bir deðiþikliðe gitti.
Profesyonel yönetici olarak Çimentaþ Grup bünyesinde yer alan Gazbeton Ýþletmeleri’nde 1987 – 99 yýllarý arasýnda Genel Müdür ve Ýcra Kurulu Üyesi, 2012’den bu güne ise Çimentaþ ve Çimbeton’da Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Taha Aksoy, Yönetim Kurulu tarafýndan oybirliði ile Baþkanlýða seçildi.
2005 yýlýnda Dünya Üniversiteler arasý spor oyunlarý, UNIVERSIADE’ýn ve 2013’te Mersin’de düzenlenen Akdeniz Oyunlarý’nýn Genel Koordinatörlüðünü da yürüten Aksoy, 2007 – 2011 yýllarý arasýnda Ýzmir Milletvekili olarak mecliste görevini sürdürmüþtü.

.jpg)
Alýntý yaparak yanýtla
))

Yer Ýmleri