Yok sitemkâr espirili bir ruh hali içten gelen karanlýk odanýn verdiði sýkýntý kýbrýs taraflarýndan tan yeri aðýrmaya baþladý herhalde fazla acele ediyorum. Duygusal yaklaþýmlar aslýnda umutlarým artarak devam ediyor.
Fikrine katýlmamam hak vermemem imkansýz biri gülerken aðlamak aðlarken gülmek bana ters geliyor insanlar kaybettiklerine üzüleceðine kazandýklarýna sevine bilse hayat mücadelesini býrakmasa daha mutlu daha huzurlu olabilir ben ne kaybedersem kaybedeyim mutlu olmak için bir sebep bir hedef bulurum. Dünyanýn enzengini beden ve akýl saðlýðý yerinde olandýr.
Hayallerimizin maksimum seviyede gerçekleþmesi dileði ile tüm ortaklarýma mutlu bir pazar sabahý diliyorum.
https://m.facebook.com/story.php?sto...composer=false
Kimse yazmadýðýna göre ters giden birþeyler var galiba. Hayatýmýza bir beklenti ve heyecan gelmiþti. Þu son 3, 4 ay sayenizde güzel geçmiþti. Ülkenin içinde bulunduðu þu ekonomik kriz sürecinde, benim için enerji kaynaðiydi. Hayýrlýsý.
Bu sessizlik hayra alamet gelmiyor bana da
Bi taraftan da trtde reklam boþa Dönmez. Olmayacak gibi olsa neden masraf etsin ki.
Muhtemelki güzel haberler için çalýþýyor.yada öyle ummak istiyorum.haber kaynagýmýz bu konuda biraz sabýrlý olunmasýný söylediydi.onun için sürekli sabýrsýz konuþmalarýn bir yararý yok.bence sýkýntýya girdiðinizde olumsuz düþüncerden kurtulmak için çbs boya facebook sayfasýný ziyaret edin.bakýn orda yeni yeni ürünler piyasaya sunulmakta ve avrupanýn deðisik þehirlerindeki yapý fuarlarýna katýlým ilanlarý var...yýllardýr bekliyoruz sabýrla...biraz daha sabýr bence ....filmin sonunun güzel bitmesi için baþroldeki oyuncunun biraz cefa biraz acý ve mutsuzluk çekmesi lazým)
Yer Ýmleri