hayýrlý bayramlar tüm printaþ maðdurlarý.abo sizinde bayramýnýz mübarek olsun..
hayýrlý bayramlar tüm printaþ maðdurlarý.abo sizinde bayramýnýz mübarek olsun..
Çbs' nin web sitesi güncellenince nasýl sevinmiþtik. Borsaya dönüþ yönünde kaynaðýndan yeni ve güncel bir haber görebilirsek asýl bayram ozaman olacak.Bu bayramýn hayýrlý geçeceðine inanýyorsak hepimize hayýrlý bayramlar olsun.
hayýr ola rüyamda holdingi yabancý bir ortak almýþ.gerçek olsada göçmeden sevinsek..
olacak 34 elma dersem çýk..
Metin Bey gibi Olacak 34 te kayýplara karýþtý.
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derler ya hep kaypak dostun olacaðýna mert düþmanýn olsun diye bizimkiside o misal ,olacak34 ,Metinmi yoksa Metin, Olacak 34 mi pek anlayamadým hepsinede dualar,teþekkürler ettik habersiz býrakmayýn diye ricalarda bulunduk ama buyrun vaziyet ortada insan herkesi kendinden ,kendisi gibi bilmemeli bence burada metini eleþtirdim diye bir ton laf yedim neymiþ efendim metin þöyle dürüst böyle adam vs..vs.enson mahkemeye girip ali çavuþoðluyla görüþen ve sonrasýnda bize herþey güzel olacak diyende kendisiydi kaç yýl oldu insan iki kelime yazmazmýydý buraya madem o kadar delikanlý,sözünün eri,mert,adam gibi adam birisiydi haa mecbur deðildir yazmayabilirde ama insanlýk namýna biz maðdurlar için bildiði olumlu biþey varsa bizlerede bildirip yüreðimize su serpsemiþ kýyametmi kopardý yoksa kazancýný elindenmi alýrdýk..Þeref ve itibar yoksunu çavuþoðullarý merhamete gelip olumlu biþeyler yazarsa basýnda o zaman inanýr umutlanýrým..Ülkemin her tarafýnda hýrsýzlýk dolandýrýcýlýk kol geziyor artýk çalmayaný insandan saymýyorla hatta dövüyorlar ..Devleti ve vatandaþý soyup soðana çevirenlere madalya takýyorlar kimi kime þikayet edelim..Çavuþoðullarý,latif Ünal,Mücahit Ören,Þefket aksoy,Ragýp arslan ve nicelerini daha sayabilirim onlar bizim ocaðýmýza incir aðacý diktiler bizi maðdur ettiler peki devlet ve kurumlarý bizim için hangi hayýrlý çözümü ürettiler..O yüzden aðlaþýp sýzlasak neyi çözeceðiz hangi faydayý göreceðiz bu ölmüþ eþeðin dirilmesini beklemek gibi biþey ama bir gerçek var devlet isterse tüm maðdurlarýn problemlerini çözer ancak çözecek olsaydý zaten o yapýlan hýrsýzlýklara,dolandýrýcýlýklara müsade etmezdi..Cumhurbaþkaný kendi aðzýyla söyledi isteyen þirket borsadan çýkabilir diye yani içimiz yanýyorda yapacak biþeyde yok..Devleti yönetenler 26 yýl kesintisiz çalýþtýðým bir kamu þirketinde hakettiðim Key hesabýmda biriken paralarý bile vermedi elimdeki belgeleri sunmama raðmen git mahkemeye ver diyor kimi verceðim mahkemeye Devletimi pek ne diyeceðim hadi söyledim hangi hakim evet sen haklýsýn verin bu adamýn parasýný diyebilecek.Güzel yurdumun güzel insanlarýnýn problemlerini yaz yazabildiðin kadar ama asla bitmez..Baþýnýzý aðýrttým kalýn saðlýcakla..
Yani þikayet etmeyin. Etseniz de bir sonuç alamazsýnýz mý diyosun
Yer Ýmleri