Kardeim keke olmasayd dediimiz cmle ierisinde baz kelimelerden dolay farkl anlamlar kararak kalplerimizin krld anlar yaadk kolay deil hepimiz stres altnda belirsizlikler yznden agresif davranabiliyoruz benim gzmde grnenler aklmn dilime ve sabrma sahip kmam gerektiini iaret ediyor hepimiz zorluklar yayoruz umduumuz gibi olmasa da bulduklarmza kredelim yapamadklarmza zlmektense yaptklarnza sevinelim mutlu olmay renelim elbette hakkmz olan istemek almak iin mcadele etmek hayatn vazgeilmez gayesidir inallah bu mcadelemiz bir sonuca varr benim aileme ve oluma kar sorumluluklarm var devletinde vatandalarna kar avuoullarnn ailesine devlete alacakllarna vede pay sahiplerine kar sorumluluklar var avuoullarn yarglamak ilk nce devletin sonrada Allah'n ii bu lkede patron olmak zor i iverenler meyve veren aa gibidir talanr yannda ii altryorsan bu konuda farkl dnebilirsin iinin de patronunda iyisi kts olabilir hayatn bir kural var her konuda tedbirli olmamz ve olabilecekleri iyi hesaplamamz gerekiyor anlatacam konu ne alakas var diye bilirsin insanlar hakszla urayabiliyor hak etmedii sonularn cezasn ekebiliyor askerde yaadm bir olaydan bahsedicem merasim mangasnda kullandm ketirlerin eski olmas yznden stemen den yediim bir dayak hakkm olan 5 ters Osmanl tokad dzn ou kii bilir tersini komutanlar daha iyi biliyor yukardan aa vurduunda esas duruunu bozuyor ama yklmaya biliyorsun ayakta kalma ansn oluyor aadan yukar doru ene alt kulak arasna vurduunda hertaraf bembeyaz oluyor ilk Tokat'ta yklmayan grmedim stemende 3 tokat yedim yklmadm Osmanl torunu olarak ayakta dimdik durdum dier 2 iki tokat ise hataya sebep olan depocu arkadaa kesti ilk Tokat'ta yerlebir suum varmyd bana gre yok depocu ne verdiyse onu giydim giymemem gerekiyormu amirali karlayacaktk denetimdeydik yeni ketirler olduu halde depocu bize vermemi oda kendi kanaatine gre olur diye vermi iktisatl davranm ama stemene gre byk bir hata hayatta her trl tokatlar grmzzdr burda yaadklarmzda bir tr tokat bizim amzdan bakalarnn asndan nedir bilmem ama burda atlan tokatlarda dimdik ayakta durabilmeliyiz bir kusur bulmak sulu aramak deil hak aramak vede sonuca ulamak iin ben mcadele ediyorum aklm yettiince bedenen alan biriyim aklm yetmedii yerde renmek iin gayret sarf ediyorum Allah insanlara iki g vermi biri akl dieri beden gc ikisininide kullananlar daha baarl olabiliyor hakkmz alrsak oluma eime ve borcum olan devlete borcumu deyip herkesle helllemek.Kul hakkyla emaneti vermek istemiyorum yaadm srece mcadele edeceim.

Alnt yaparak yantla
Yer mleri