Onur bey hatýrladýðým kadarýyla o zaman bu adam sizede hakaret etmiþti. Ve ben araya girerek bu hakareti marifet sayan kiþiyi yanlýþ yaptýðý noktasýnda uyarmýþtým. Yakýþmadý size...
Onur bey hatýrladýðým kadarýyla o zaman bu adam sizede hakaret etmiþti. Ve ben araya girerek bu hakareti marifet sayan kiþiyi yanlýþ yaptýðý noktasýnda uyarmýþtým. Yakýþmadý size...
Bu hakareti marifet sayan adam buradaki bir kaç kiþi yüzünden bana sarmýþtý. Þimdi o arkadaþlarýn burada bir iki kelam etmesi gerekmiyor mu?
Terbiyesiz bensem söyleyin gerekirse bana bin tane hakaret eden bu þahýs danda özür dileyeyim.
Hocam kötü söz bizde sahibine yakýþýr derler biz öyle gördük ne dememi istersin bilmem ama herkes kendi aklýnca bir cevap verdi hiç bir zaman burda yazýlan kelimelerin þahsi algýlanmasýný arzu etmem cümle içinden kelimeleri cýmbýzlayýp kötü anlamlar çýkarmak hoþ deðil ne diyebilirim hoþ görülü olmak iþimize gelen laflarý alýp iþimize gelmeyen laflarý alýp bir yerlere baðlamayalým bir söz birinin hoþuna gidiyor olabileceði gibi birinin hoþuna gitmiyor da olabilir hoþ görülü olmak kötü sözden hep kaçýnmýþýdýr sabýr diyelim bizler bu þirkete gönül verdik bir ömür verdik umut verdik para verdik inþallah temennim iyi olur ve bu yolda ortak olarak deðil bir dost olarak kalýcý kalýrýz.
Onur bey teþekkür ediyorum. Arkadaþlar Nasýl ki stockbroker adlý kiþi daha önce garibanca ve onur beye hakaret ettiðinde onur bey ve garibancanýn benim vereceðim desteðe ihtiyaçlarý yoksa yada haklý yada haksýz dememe ihtiyaçlarý yoksa þimdi benimde kimsenin vereceði desteðe ihtiyacým yok. Ancak bir yanlýþ yapýlýyorsa helede 2 yýl önce kapandýðýný düþündüðüm yada düþündüðümüz bir konu kan davasýna dönüþtürülerek tekrar açýlýyorsa burada bir hastalýk vardýr. Toplum olarak bu hastalýðý tedavi etmeliyiz. Bu konudaki fikrinizi özellikle bekliyorum. Yoksa Adam yine hakaret edecektir. Ama fikrinizi ortaya koyarsanýz. Ümit ediyorum. Yanlýþ yaptýðýna karar verip hakaret etme marifetini býrakacaktýr. Lütfen fikrinizi belirtin.
Olaya her açýdan düþünerek tarafsýz yaklaþmayý yeðlerim.Neden mi? Her insanýn kusuru olabilir.Önemli olan hepimiz burada bir amaç için toplanmýþýz.Burada bir beklentimiz olmasa zaten hiç bulunmaz zaman kaybetmeyiz.Birbirimizi eleþtirebiliriz ama ortamý germeden kalp kýrmadan yapmaya çalýþalým.Hakarete asla meyletmeyelim sabredelim.Burada hepiniz borsa hakkýnda benden daha bilgili daha tecrübeli saygý deðer insanlarsýnýz.Bakalým þirketlerimiz borsaya geri dönebilecek mi? Ozamana kadar ben hiçbir kutlama yapmayacaðým isteyen þimdiden yapabilir.Ýnþallah herþey umduðumuz gibi olur.
Tarkan;Ne kadar dengesiz,tutarsýz,kiþiliksiz,zayýf karakerli olduðunu aþikar biçimde belli ediyorsun fitne fesat çýkararak,kendine yandaþ arayarak,buradaki insanlarý yanýna çekmeye çalýþýp kullanmaya ve bana karþý kýþkýrtmaya, düþmanlýk tohumlarý ekmeye çalýþarak ama buradaki insanlar aklý baþýnda yatýrýmcýlardýr herkese eþit mesafededirler kiþiler arasýndaki tartýþmalara niye müdahil olsunlarki hele hele cahil bir çocuk ruhlu için o yüzden hastalýklý ve kirli fikirlerini düþüncelerini kendine sakla temiz ve saðlýklý insanlara bulaþtýrma derim..Ben kartalga'nýn yorumuna yaptýðýn kendine gülene deli derler yorumuna karþýlýk saygýsýzlýk yaptýðýný vurguludým ..Sen nasýl bir miksersin ? Allah ýslah etsin senin gibi hastalýklý düþünceleri..
Son düzenleme : wise stockbroker; 19-10-2020 saat: 11:57.
Sante fe teþekkür ederim.
Yer Ýmleri