Ali beyin arsayý kime satacaðýný biliyormusun benim takýldýðým konu bu 3. Þahýslar þirketle ilgisi olmayanlar yani tüzel veya bireysel alýcý burda ki mesele önemli arsayý satar satmasýnada satýþa konu olan varlýk hangi þartlar altýnda kime satýlacaðý bu satýþ pay sahiplerinin menfaatlerine zarar vermiyecek þekilde olacaktýr çbs printaþla iliþkili þirketler dýþýndaki satýþ önemli nitelikteki iþlem sayýlacaðý için kime satýlacaðý önemli
Kardeþim,Ýyiki varsýnyoksa neleri niye yaptýklarýndan,yapacaklarýndan,nihai sonucun nereye varacaðýndan,kayýplarýmýzdan,hak ihlallerimizden vb.hiç haberimiz bile olmayacaktý körü körüne neyi niye beklediðimizden bile haberimiz olmayacaktý..Allah razý olsun..Hayýrlý akþamlar.. Sað olasýn..
bak bunlarý þahsen ben bilmiyordum ama Ali efendi çok fýrýlda onada bir kýlýf bulur iblislik düþünür niye diyorum çünkü genel kurula katýlan yatýrýmcý ortak arkadaþlarýmýza ( Reis'm sanýrým sizde vardýnýz galiba)hakime bile söz vermiþti tekrar borsaya kote olacaðýz diye ama verdiði sözlerin hepsini yuttu ve unuttu.
Yer Ýmleri