Ah baþka ne isterizki. Aklýma geldi öylesine bir araþtýrayým dedim. Benim bildiðim 1 yýl dan fazla tahtasý kapalý olan þirketler bir daha ìþleme açilmiyor ama burasý Türkiye . Çýkmayan candan ümit kesilmez.
Ah baþka ne isterizki. Aklýma geldi öylesine bir araþtýrayým dedim. Benim bildiðim 1 yýl dan fazla tahtasý kapalý olan þirketler bir daha ìþleme açilmiyor ama burasý Türkiye . Çýkmayan candan ümit kesilmez.
almadýlarmý bu þirketi çavuþlarýn elinden bir delikanlý babayiðit.çýkmadý varlýk fonunada devrolmadý.fona devrolsa en azýndan devletin eline geçer yoksa bunlar arsayýda iç edecekler içindeki makineleri kullana hepsi atýl duruma düþtü okadar vergi affý çýktý týk yok . Niyeti bozuk bunlarýn nasýl burdan kazandýklarý paralarla jet sikilere biniyor hiç mi viçdaný sýzlamýyor.allah doðru yola getirsin veya varlýk fonu alsýnda bize faydasý olmaz geriden gelenlerimize faydasý dokunur oda olmasa devletimize faydasý olur belki. Bu arada kýbrýslý internet sitesinede ulaþýlamýyor onudamý batýrdýlar....
Valla bu adamlarýn kul hakkýndan, günahtan, ayýptan, hukuktan yana bir endiþeleri olsaydý zaten þirketimiz bu durumda olmazdý. Malum SPK veya devletin de bir yaptýrýmý yok veya yapmak istemiyorlar. Borsa burasý girmeseydiniz diyorlar herhalde. Borsa dolandýrýcýlar için kurulduysa onu ben bilmiyorum. Hak hukuk iþi biz inananlar için devam ediyor. Öyle yada böyle zaman geçiyor. 9 yýl olmuþ hisse alalý. Tahtasý açýlmayacaksa satarsýn tüm mal varlýðýný ödersin borçlarý . Kalýrsa geriye para daðýtýrsýn durumuna göre hisse sahiplerine, az yada çok neyse ümidi keseriz. Adamlar bize ölmeden kabir azabý çektirdiler. Haydi spk bu iþi öyle yada böyle bitirde bizde rahatlayalým. Diyelimki bu ülkede spk da varmýþ. Saygýlar.
Akça kardeþ,þirket sahiplerinde elbet kusur var ancak esas kusurlu devleti yönetenlerdir çünkü özellikle þirket sahiplerini borsa kotundan çýkarmak için teþvik ediyorlar isteyen borsadan çýkabilir diyorlar..Adamlarda her türlü hileli gayri meþru yola hýrsýzlýk dolandýrýcýlýða varana kadar baþvuruyorlar tabiiki olan bizlere yani üç-beþ kuruþunu borsada deðerlendirmeye çalýþan vatandaþlara oluyor..Bir zamanlar kapalý þirket tahtalarý açýlacak diye yazýlýp çiziliyordu gazetelerde sonrasý gelmedi fikri ortaya atanlarýn devamlýlýðý olmadý malesef..Herþey Cumhur Baþkanýnda bitiyor ama malesef bir kere olsun aðzýndan borsa lafý duymadým ama biz vatandaþlarý faiz haram þirket hisselerine yatýrým yapýn diye yönlendirende bizzat Reisi cumhurdur..Spk ; çavuþoðullarýnýn pritaþ þirketinde usülsüzlük yolsuzluk yaptýklarýna dair tespitte bulunduðunu bu yüzdende mahkemeye baþvurduklarýný yazmýþtý son durum nedir bilinmez...Hayýrlýsý diyelim..Sermaye artýrsýnlar bak devlet %75 vergi muafiyeti saðlýyor tabiiki onuda beceremezler..
Her yere kayyum atadýlar, buraya bir kayyum kalmadý. Keþke fetöyle bir baðlantýlarý çýksa da bize de bir kayyum atasalar. Maðduriyetimiz yeterince göz doldurmuyor bu þekilde. Fabrikanýn önüne kendini zincirleyecek bir babayiðit yok mu? TV'ye çýkarsak belki devlet baba bizi duyar.
Bu babayiðit belki yerli arabanýn boyasýný yapar deyip kuyuya taþ atsam
Kaç kiþi çýkarmaya uðraþýr
Sakýn ha ümitlenmeyin sýrf geyik yapýyorum
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ninnimalist gelmiþ hoþ gelmiþ, ama boþ gelmiþ. Bir zamanlar Çbs'nin ÇKS firmasý ile her hangi bir baðlantýsýnýn olmadýðýný iddia ediyyordu. Þimdi ise kardeþ firma olan ayný ÇKS ile birlikte üretime geçmiþler. Bilgilerinize...
YILAN HÝKAYESÝ
Adamýn biri, bir gün bir yýlan ile dost olmuþ. Adamýn ne zaman baþý sýkýþsa, darda kalsa falanca kuyunun yanýna gider orda bir süre beklermiþ. Yýlan kuyudan çýkýp adama bir altýn lira verirmiþ. Adam geçimini bununla saðlarmýþ. Bu durum epey böyle sürmüþ.
Derken, aradan uzun zaman geçmiþ ve adam hastalanmýþ. Yaþlý olduðu için de kuyunun yanýna gidemez olmuþ. Bir gün oðlunu çaðýrtmýþ.
"Bak oðlum, falanca kuyunun yanýna git, orda bekle, kuyudan bir yýlan çýkacak o yýlandan korkma, dosttur o yýlan. Yýlan sana bir altýn lira verecek sende onu al ve bana getir." demiþ. Oðlu babasýna
"Tamam baba sen hiç merak etme" demiþ.
Çocuk hemen yola koyulmuþ. Falanca kuyunun yanýna gitmiþ ve orda beklemiþ. Bir süre sonra yýlan kuyudan çýkmýþ ve çocuða bir altýn lira býrakmýþ. Çocuk altýný görünce þaþýrmýþ. Aklýndan þeytanlýk geçecek ya; hemen geçirmeye baþlamýþ.
"Demek ki, kuyu altýn dolu. Ben bu yýlaný öldürürsem kuyudaki altýnlarý alýr zengin olurum" demiþ ve etrafýna bakmýþ. Yerden bir taþ almýþ ve taþý yýlana fýrlatmýþ. Yýlanýn kuyruðu kopmuþ, tabii yýlan da can havli ile çocuðun üstüne zýplayýp çocuðu ýsýrmýþ. Neticede çocuk zehirlenerek ölmüþ.
Aradan uzun zaman geçmiþ ve yaþlý adam iyileþmiþ. Adam aslýnda bilge biriymiþ ve olayýn iç yüzünü de bilmekteymiþ. Falanca gün falanca kuyunun yanýna gitmiþ ve orda beklemiþ. Bir süre sonra yýlan kuyudan çýkmýþ. Adam yýlana
"Ya yýlan kardeþ, bizim çocuk bir densizlik yapmýþ ve cezasýný da bulmuþ ama biz dosttuk ve yine dost kalabiliriz" demiþ. Yýlan, bu teklife hiç ama hiç yanaþmamýþ
"Yok, yok!! bu imkansýz" demiþ ve eklemiþ
"Sende bu evlat acýsý, bende de bu kuyruk acýsý olduktan sonra artýk biz dost olamayýz" demiþ.
Yer Ýmleri