Sen Boðaz köprülerine daha yakýnsýn BaBaCaN istersen önce sen boðazýn serin sularýnda bir boy göster sonrasýný biz hallederiz
Biliyorum þimdi bana köprüden sen niye atlamýyorsun diyceksin söyleyeyim sosyete çünkü bende yükseklik fobisi varda ama fab. kendimi zincirleyebilirim..
slmlar..
Bu þirket iflas etmediyse niye tekrar borsaya dönmüyor. Bu adam mahkemelere söz veriyor veya baþka yazýlý þeyler hiçbir geliþme yok. Fabrika ve arsasý satýþa çýkýyor yok parasýna kimse almýyor. Yalanlarýnýzla anca kendinizi kandýrýrsýnýz. Nasýl olsa bu ûlkede istediðiniz gibi at koþturuyorsunuz . Ýlahi adalet er yada geç tecelli edecek. Bakalim orda nasil kiviracaksýnýz.
Herkese iyi akþamlar her konuþma boþ adamlar bir güzel parayý yidi ben ümidi kestim haram zkým olsun bütün akrabalarýndan lime lime hayatlarý boyunca çýksý inþllah bizde unutalým artýk prtaþý
Sevgilerimle hoþçakalýn arkadaþlar
Ýflas etmemiþ çbs grubu 4 þirketin ödenmiþ sermayesi 60 000 000 tl.(çbs hold 5 milyon.çbs boya 20 milyon.çbs oto boya 10 milyon çbs prtas 25 milyon)
Gerçi çok uzun zaman geçti ve hala iþler çözülmüþ degil dahada sürecek gibi ama ben yönetimin tüm bunlarýn üzerine soguk su içeceklerini sanmýyorum.
Þu arsa satýlýrsa ki ona yönelik çalýþmalarýn olduðunu resmi olmasada sagdan soldan duyuyoruz.þunu hepimiz çok iyi biliyoruzki içine girdiðimiz bu girdaptan bizi çýkaracak tek durum deðerli arsamýz.dualarýmýz bu yönde
Zaten mesele iflas etmemiþ olmasý. Madem iflas vermiyorsun tahtasýný aç. Açmýyorsan iflas ver. Bir dünya insaný burda bitkisel hayatta yaþatýyorlar. Ya fiþi çekin , yada adam gibi yaþatýn. Kime ne kazandýrýlmaya çalýþýlýyor. Tamam burasý borsa kaybetmekte var. Ama böyle *** gibi ortada býrakilinmazki. + yada - sonuç.
Arkadaþlar ne olacak bu bekleyiþin sonu.Tam 4 yýl oldu
Lenovo P70-A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri