2onur2 yokmu yakýn gelecekle ilgili güzel print aþ paylaþýmý..
2onur2 yokmu yakýn gelecekle ilgili güzel print aþ paylaþýmý..
Yok bakalým nereye kadar susacaklar muhasebe kayýtlarýnda 5yýl saklama süresini mi yoksa fabrikalarýnýn 5yýl lýk ruhsat süresini doldurup zaman aþýmýna mý uðratacaklar var birþey bekliyorlar ama ne spk baþkaný açýklama yaptý halka arzlar ile ilgili 2019 2. Yarýsýndan bahsediyor bist halka arzý vardý bistten bahsetmedi hesapta 2018 .3 çeyreðinde kota alacaklardý bizim þirkete iþtiraki olabilir .gürültü kopacak faizlerler düþüþ eðilimindeymiþ miþ
Bu kapsamda, paylarý borsada iþlem görmeyen halka açýk ortaklýk statüsünde olmasý nedeniyle II-15.2 sayýlý Teblið'e
tabi olan ÇBS Printaþ'a iliþkin olarak Þahsýnýzca II-15.2 sayýlý Teblið'e veya Sermaye Piyasasý Mevzuatý'nýn diðer
düzenlemelerine aykýrý olduðu deðerlendirilen fiillerine iliþkin tevsik edici bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi
halinde konu deðerlendirmeye alýnabilecektir. Son olarak, her ne kadar ÇBS Printaþ'ýn 30.12.2014 tarihli yazýsýnda
paylarýnýn Serbest Ýþlem Platformu'nda iþlem gören statüye alýnmasý talep edilerek, bu kapsamda izahnamenin
hazýrlanacaðý ifade edilmiþ olsa da, ÇBS Printaþ'ýn 07.03.2016 tarihli yazýsýnda izahnamenin hazýrlanamamasýndan
dolayý söz konusu baþvurunun iþlemden kaldýrýlmasý talep edilmiþtir. Dolayýsýyla, mevcut durum itibarýyla ÇBS
Printaþ'ýn paylarýnýn borsada iþlem görmesi amacýyla yapýlan ve Kurulumuz nezdinde bulunan herhangi bir baþvuru
bulunmamaktadýr. Konu ile ilgili detaylý bilgi edinilmesi amacýyla ÇBS Printaþ'a baþvurulmasý mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Ýlgi: 5 Temmuz 2018 tarihli e-posta mesajýnýz.
Bahse konu þirket paylarý Borsamýzda iþlem görmekten sürekli olarak men edilmiþtir.* Pay sahipleri, Türk Ticaret
Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu çerçevesinde ortaklýk haklarýný kullanabilirler.
Diðer taraftan Þirket 30/12/2014 tarihinde, bugünkü adý “Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu” (PÖÝP) olan iþlem platformu
için baþvuruda bulunmuþ, ancak iþlem görebilmek için gerekli olan diðer koþullarý yerine getirmemiþtir.
Halka açýk þirketlerin Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu (PÖÝP) nda iþlem görmesi; Sermaye Piyasasý Kurulu (Kurul) nun
“Ortaklýklarýn Kanun Kapsamýndan Çýkarýlmasý ve Paylarýnýn Borsada Ýþlem Görmesi Zorunluluðuna Ýliþkin Esaslar
Tebliði” nin 13’üncü maddesinin 6’ýncý fýkrasý çerçevesinde, Kurulca onaylanmýþ izahname, esas sözleþmenin son hali
ve Merkezi Kayýt Kuruluþu (MKK) nezdinde üyelik iþlemlerinin tamamlandýðýna iliþkin bilgilerin KAP’ta ilan edilmesi
sonrasýnda mümkün olabilmektedir.
Tam bölünmede, þirketin tüm malvarlýðý bölümlere ayrýlýr ve diðer þirketlere devrolunur. Bölünen þirketin ortaklarý, devralan þirketlerin paylarýný ve haklarýný iktisap ederler. Tam bölünüp devrolunan þirket sona erer ve unvaný ticaret sicilinden silinir.(TTK 159/1-a)
Çbs printaþa ait olan arsanýn gebze 2.icra dairesi tarafýndan neden satýldýðý çbs nin ortaklarýnýn
nippon point sun chemical çbs izoguard çks kimya onalt gurup gibi ortalarý ile ilgili ortaklýk yapýlarý
ödenmiþ sermayeleri , oranlarý , öz kaynaklarýnýn ne, zaman açýklanacak kota ne zaman dönecek
çaðrýda bulunulacakmý ne olacaðý hakkýnda bilgi talebim iyi çalýþmalar
tebrik ederim sayýn onur.umarým birileri bu durumlarýn herkes tarafýndan bilindiðini ve artýk kaçacak saklayacak bir durumun olamayacaðýný herkesin herseyden haberdar olduðunu Çavusogullarýna haber versin ve bu sütunlarý okusunlar
Ben okuduklarýndan eminim .sonucu bekliyorum ben sabrýmýn sonundayým çatlarmý patlarmý kalp krizimi geçiririm bilmiyorum imamýn kayýðýna binene kadar bu iþi býrakamam ben hiç kimsenin konuþmamasý bizden baþka hissedar anlaþýlan kalmadý baþkanýn mesajýn beklersen tek yaptýðýn yaþlanmak olur diyordu ve dediði oldu ama sadece yaþlanmadým.bu konudo olgunlaþtým ve ciddi bilgilere .çýkýþ yollarýna sahibim dediði gibi sabrediyorum.sonuçlarý kendisi bile veya yardýmcýlarý bile tahmin edemiyebilir SPK bana gönderdiði yazýlý belgeler bana çýkýþ yolu gösteriyor isim veremem
V3_5580_Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri