Maðdur olarak sadece biz hisse sahipleri deðil yýllarca çalýþýp emeðini alamayanlar 20 maaþý içerde duran dahi var esnaf kimler var kimler bunlar bir þey yapamýyorki bi ne yapalým
CASPER_VIA_G1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maðdur olarak sadece biz hisse sahipleri deðil yýllarca çalýþýp emeðini alamayanlar 20 maaþý içerde duran dahi var esnaf kimler var kimler bunlar bir þey yapamýyorki bi ne yapalým
Biz ne yapabiliriz yýllarca düþündüm daha düþünüyorum mahkeme ye versek kazanýrýz kazanan parasýný alamamýþ biz nasýl alalým her gün mahkemesi var holdingin alacaklar ile
Ýþin gerçeði biz ne yapabiliriz spk mahkemey cimer bimer hepsi boþ iþ bir þey çýkmýyor tek yapabileceðimiz eski çalýþan alacaklýlar hisse sahipleri bir araya gelip organize olup fabrikaya gidip basýný da çaðýrýp görüntü vermemiz
Çavuþoðlu oðlu ile her ay konuþmaya çalýþýyorum eylül ekim kasým yapýlandýrma bekliyorum hiç beklenti bitmiyor ortada hiç birþey yok tek bildiði[emoji120][emoji120][emoji120] aradan beþ yýl geçti deðiþen ne var boþ
Herþey boþ Allah ne derse o olur paramýz helal ise eninde sonunda geri gelir ben anlýmýn teri helal olduðuna inanýyorum inþallah geri döner hepimizin sýkýntýlarý biter
Arsayý neden satsýn kendisinin inþaat þirketi var birine tahsisli devreder týkýr týkýr gider
V3_5580_Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket Sayýsý (4 adet)
*** TSM Aþamasýndaki þirketler sayfanýn aþaðý kýsmýndadýr... ***
Ünvan Sicil No Müdürlük
RENK ARAÇ KÝRALAMA TUR.HÝZ.SAN.TÝC.A.Þ. 5280 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM. SAN. TÝC. A.Þ. 5280 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM.SAN.A.Þ. 5280 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZMETLER SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ 5280 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMAVE TURÝSTÝK HÝZMETLER SAN.TÝC.A.Þ. 5280 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZ.SAN. TÝC.A.Þ. RENK GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM.A.Þ. RENK GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM.SAN.TÝC.A.Þ. RENK GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURS.HÝZ.A.Þ. RENK GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMAVE TUR.HÝZM.SAN.TÝC.A. RENK GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM..A.Þ. 5280-9793 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZM.SAN. VE TÝC.AÞ. 5280-9793 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK..A.Þ. 5280-9793 GEBZE
RENK ARAÇ KÝRALAMA VE TURÝSTÝK HÝZMETLER SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ 700034
Burda benden baþka belge paylaþan yok bu sitede herkes arabeske baðlamýþ cimer oraya buraya belge yazdýmdeðil paylaþýnda göreyim hep þirketlerin içi boþ yemiþler yutmuþlar yalamýþlar paylaþamýyosunuz site beni engelliyor sayfalarý yüklüyemiyorum fotoðraf paylaþamýyorum .peki siz laftan baþka birþey yapmýyorsunuz burasý karanlýk bir yer
Yer Ýmleri