Bisaþ gibi çok var sonuç bu bunu nasýl yaptýklarý çok iyi biliyorum deteylarý zamanla daha iyi anlýyacaksýn.beni aptal yerine koymalarýný kabul ediyorum ama salak yerine koydummu hazmediyorum .gün gelir hesap döner, , , , , .
Bisaþ gibi çok var sonuç bu bunu nasýl yaptýklarý çok iyi biliyorum deteylarý zamanla daha iyi anlýyacaksýn.beni aptal yerine koymalarýný kabul ediyorum ama salak yerine koydummu hazmediyorum .gün gelir hesap döner, , , , , .
alan hayrýný görsün ben unuttum lakin bu tarz hisseler güvenilmez bunlarýn sahipleri senelerdir soydular þirketi ver bis enerjiye faizle parayý diðer þirkete ver ordan diðer þirkete sonra zarar açýkla senelerce sömürdüler þirketi.bu alanlarda yabancýlarý deðiller ayný þirketin devamý dýr þimdide bu hisseyi gözaltýndan çýkarýrlar biraz yükseltirler ver garibana ....sistem ayný arada uyanýk olursan kazanýrsýn .neyse boþver printaþta varmý senin yeni haberlerin.2onur2.
On dönüm arsam tmsf nin elin de
hazmedemiyorum
Yok
V3_5580_Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa ya bakýþ bizim ülkemizde üç kaðýt resmen kumar masasý benim görüþüm hakkýný arasan kurum yok karþýnda ..
Kumarda þansýn var bunda yok ben ali beye diyecek bir sözüm yok bu ülkede adalet yok bu olaylarý görmüyorlarsa görevini yapmayan kul hakkýný yiyenin tezgahý kurmuþlar milleti soyacaklar ne savcý sý ne hakimi zenginin uþaðý olmuþlar millete hizmet yok çýkarýna çalýþýyorlar demekki adalet hikaye makamý bulan parasýný alýp tüyüyor.spk baþýna geçiyor mehter marþý ile hiçbir þey yapmadan git izmir marþý ile hepsi gýrtlaðýna kadar sahtekar.yok batmýþ belge yok devralmýþ belge yok.bu dolaplarý kimse görmüyor.
Bu sistem ilk yatýrýmcýlarý sonrada patronlarý bitiriyor hýrsýzlýðýn devlet eliyle yapýldýðý yer bataklýktan kurtulabilirsin burdan asla .gireni bitiriyor .
Þirket Sayýsý (4 adet)
*** TSM Aþamasýndaki þirketler sayfanýn aþaðý kýsmýndadýr... ***
Unvan Sicil No Müdürlük
KALE BOYA TURÝZM ÝNÞAAT SANAYÝ VETÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA TURÝZM A.Þ. 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA TURÝZM ÝNÞAAT SANAYÝ VETÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA TURÝZM ÝNÞAAT..A.Þ. 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA TURÝZM ÝNÞAATSANAYÝ VE TÝCARETANONÝM ÞÝRKETÝ 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA TURÝZM VE ÝNÞAAT SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ 6833-11249 GEBZE
KALE BOYA ÝNÞAAT MALZEMELERÝFEVZÝ TIRPAN 23204 KAYSERÝ
KALE BOYA ÝNÞAAT-TAAHHÜT TÝCARET LÝMÝTED ÞÝRKETÝ ÇANAKKALE-2664 ÇANAKKALE
KALE BOYA TURÝZM VE ÝNÞAAT A.Þ 6833 GEBZE