E maddesi diye madde yok
E maddesi diye madde yok
Kendi isteðiyle Borsa kotundan çýkma
Madde 27- (1) Ortaklýklar, ihraççýlar veya fon kurucularý Borsa kotunda bulunan sermaye
piyasasý araçlarýnýn SPK‟nýn ilgili düzenlemeleri çerçevesinde kottan çýkarýlmasý isteðiyle Borsaya
baþvuruda bulunabilirler. Söz konusu sermaye piyasasý araçlarý ilgili mevzuatta düzenlenen
süreçlerin tamamlanmasý halinde Yönetim Kurulu kararýyla kottan çýkarýlýr.
Sermaye Piyasasý Kurulu (Kurul) tarafýndan Sermaye Piyasasý Kanunu kapsamýndan çýkartýlmasý doðrultusunda Kuruluþumuz üyeliðinden çýkartýlan Asya Meyve Suyu ve Gýda Sanayi A.Þ., Berdan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ., Dentaþ Ambalaj ve Kaðýt Sanayi A.Þ., Eczacýbaþý Yapý Gereçleri Sanayi Ve Ticaret A.Þ., Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Þ., OMV Petrol Ofisi A.Þ. paylarýnýn kayden izlenmesinin sonlandýrýlmasýna Kurul tarafýndan karar verilmiþ olup söz konusu Þirketlerlerin paylarýnýn kaydi sistemden çýkýþý 16.07.2015 tarihinde gerçekleþtirilmiþtir. Paylarý Merkezi Kaydi Sistemde kayden izlenmesi sonlandýrýlan pay sahiplerine ait bilgiler ilgili þirketlere Kuruluþumuz tarafýndan bildirilmiþtir. Ortaklar menkul kýymetlerini almak için ilgili þirkete baþvurmasý gerekmektedir.
Sgk prim borçlarýný ödeyemeyenler için 60 aya kadar taksit imkaný geldi. Ýlgililerin dikkatine.
Spk nerde bist nerde mkk nerde tmsf nerde sesi çýkýyormu niye bunlarýn yapacaðý bir þey yokmu neyi bekliyor lar forum sitesinde aptallarýn hisselerini kandýrýp toplarsak diye mi bekliyorlar hisseddiyorum hepsi burda bu hisselerin deðerini bunlar biliyor þirketi kim yönetiyor þirketin çoðunluk hisseleri kimin elinde mkk neden açýklamýyor neden bir belge açýklamýyorsunuz. Niyetiniz tasfiye edip mlletin haklarýný gasp birde baþkan adaletten bahsediyor þirketler biler konkodato ilan ediyorlar hisseleri toplamanýn en kolay yolu bunu hep yapýyorlar korkanlarýn elinden alýyorlar konkordato ilan eden þirketin hisselerini alýp satmak yasakdede göreyim senin baþkanlýðýný milletin ilgi alanýný daðýtma olaylarla milleti uðraþtýrma çözüm bul . fikir üret milleti korkutup durma.
Herkes patrona saldýrýyor ali bey þöyle böyle halil bezmene hak vermeye baþladým çamur temizleniyor pislik bulaþtýmmý demekki temizlenmiyor burda kilerin niyetleri iyi deðil.bukadar pislik hoþ deðil.
2 onur 2 burdakiler derken bir sen varsýn yazan bir ben sitemin banaysa site senin olsun .aðada mavos mavos yok bir daha
yazmýycam hatta sitedende çýkýyom.yok çýkmýyorum ara sýra yazdýklarýnýzý okurum herkeze hayýrlý günlerrrr
Yer Ýmleri