Bu saat nerden ayarlanýyor bulabilsem 30 ileri alýcamda neyse þimdilik idare et.
Bu saat nerden ayarlanýyor bulabilsem 30 ileri alýcamda neyse þimdilik idare et.
Saðol desteðin için söylüyecek kelime bulamýyorum varol.
belki birgün iyi bir haber yakalariz içimizden biri paylaþýrsa hepimizin yüzü güler..
Ýnþallah umutlarýmýz hiç bitmesin.
Yine ayný muhabbet.ne yani onur yazarsa bize ne zararý olacak . açýlacak beklentiniz varsa yazarsýnýz ki benim beklentim var onun için zaman zaman bende nacizhane bi þeyler yazarým .yok bi beklentim yoksa açýlacaðýna inanmýyorsam yazmam aklýma geldikçe ne yazýlmýþ diye kontrol ederim.ki vaktinde rabak aklýþtým hiç bir beklentim yok sayfasý bile yok.ama ben hergün printaþ sitesini en az 2-3 defa kontrol ederim.birde hisse zaten kapalý yazýlanýn kime ne zararý var.
Varya bir ata sözü..."BÝR UMUTTUR YAÞAMAK"
Sonunda þafak 30 oldu.2004 yýlýnda ÇBS grubundan Printaþ'ýn
varlýklarýný da devralan Sun Chemical, böylece likit pazarýndaki üstünlüðünü daha da güçlendirirken,
yayýncýlýk pazarýnda da çok önemli bir yer elde etmiþ oluyordu. 2010 yýlýna kadar Gebze ve Çiðli'deki
fabrikalar iki ayrý þirket halinde faaliyet gösterirken, o yýl tek isim ve tek firma adý altýnda, Sun
Chemical altýnda birleþmiþlerdi. Son olarak Aliaða fabrikasý da bu yapýya katýlmýþ oldu.
Yer Ýmleri