Bende çavuþoðlu olsaydým sorun sabýrsa sorun olmazdý ama çavuþoðlu olmayan ama bekliyen sorunlar var mesela bizim gibi ortaklar var sonra spk, bist, mkk, yani bana ne bunlardan bence diyemez baðlý olduklarý kurumlara sizene diyemez.
Bende çavuþoðlu olsaydým sorun sabýrsa sorun olmazdý ama çavuþoðlu olmayan ama bekliyen sorunlar var mesela bizim gibi ortaklar var sonra spk, bist, mkk, yani bana ne bunlardan bence diyemez baðlý olduklarý kurumlara sizene diyemez.
iplerin kopma yýlý..çbs için çýkýþ yolu bulamazlarsa.....
Þafak bugün 25 olabilir. ?
PRTAS
ÇBS Printaþ Baský Mürekkepleri ve Gereçleri Sanayi A.Þ.
ÇBS Holding A.Þ.
TARÝH:09/01/2008
HABER:
PRTAS
ÇBS Printaþ Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Þ.’nin 08.01.2008 tarihli yazýsý aþaðýya çýkarýlmýþtýr.
“Þirketimizin 4 Ocak 2008 tarihinde yapýlan Yönetim Kurulu Toplantýsý'nda alýnan 345 sayýlý kararý ile 25.000.000 YTL olan kayýtlý sermaye tavaný içerisinde çýkarýlmýþ sermayemizin tahsisli ve bedelli arttýrýlmasý için alýnan 29.11.2007 tarih ve 343 sayýlý Yönetim Kurulu Kararý'nýn "15.079.350 YTL olan çýkarýlmýþ sermayesinin %65 tamamý bedelli olarak ve diðer ortaklarýn yeni pay alma haklarýný kýsýtlayarak, tamamý ana ortak ÇBS Holding A.Þ. tarafýndan kullanýlmak üzere tahsisli þekilde nominal deðeri 1 YTL olan herbir hisse senedi için 1 YTL ödenmesi suretiyle 9.801.578 YTL artýrýlarak 24.880.928 YTL'na çýkarýlmasýna" ifadesinin “15.079.350 YTL olan çýkarýlmýþ sermayesinin %65 tamamý bedelli olarak ve diðer ortaklarýn yeni pay alma haklarýný kýsýtlayarak, tamamý ana ortak ÇBS Holding A.Þ. tarafýndan kullanýlmak üzere tahsisli þekilde 9.801.578 YTL artýrýlarak 24.880.928 YTL'na çýkarýlmasýna” þeklinde deðiþtirilmesine karar verilmiþtir."
( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (
Þimdilik yorumsuz zamaný gelince izah edilecektir.
2onur2 tahsisliden sonraki piyasa haraketleri nasýldý hatýrlýyor musun kaç tl en yüksek gördü.dibi biliyoruz zaten bilgin varmý.?
Yer Ýmleri