Þunu anlamam yaa yazmayýn bu hissenin bir þey olacaðý yok hazýr unutmuþken yaralarýmýzý tekrar kanatmayalým...allah allah ne demek ya psikolonik olarak etkileniyorsan yazma okuma .okuyorsun demekki aklýndan hiç çýkmýyor sürekli takiptesin.bence hayata bu taraftan bakmak asýl rahatsýzlýk verendir.ben umudumu yitirmeyeceðim yazacaðýmda rahatsýz olan çokda umurumda.haa bir beklentiniz yok onu anlarým.konuya gelince ;bazen bende zývanadan çýkýp saydýrmak istiyorum yönetime ama sonra düþünüyorum bunlar arsayý üfleselerdi iþleme açýkken genel kurul vasýtasýyla hallederlerdi.ben ne borsa þirketleri biliyorum ederi beþ kuruþ olan bir mala yada emlaða yada herhangi mala mülke genel kurul kararýyla binler verip daha sonrada iflas edip borsadan atýlan.belki bunlarda yapmak isterler ama treni kaçýrdýlar yada çok zor.çünkü ellerindeki en deðerli kaynak arsa icralý ve ipotekli markada rehinli.eðri oturup doðru konuþalým bu kiþilerin bu kadar kötü yönetimine raðmen ÇBS hala deðerli bir marka.akant seninde dediðin gibi son bir vurgun için hazýrlýk yapýyor olabilirlerde.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri