Yaa arkadaslar yatýn artýk ya.uyku muyku býrakmadýnýz bizde))) saðlýcaklaaa.
devam
Yaa arkadaslar yatýn artýk ya.uyku muyku býrakmadýnýz bizde))) saðlýcaklaaa.
devam
Bizim piskolojimizi bozacak kadar karanlýk olan printaþ bütün ortaklar ona baðlý baðlý ortaklarýn ortaklarý ný hiç bilmiyoruz.ya ben kelime bulamýyorum bu fasýllar yavaþ yavaþ açýlacaktýr almayan almadýðýna satan sattýðýna piþman olacak millete kafayý yedirecek biz beklerken yedik zaten ikinciyede açýlýnca yiyecek kafa kalýrsa tabi patronun kim bilir neler var aklýnda mazlumdan beter etti bizihttps://youtu.be/rJaIjSzK_Jo
Sayýn 2onur2,günaydýn..Printaþ hayýrlýsýyla açýlýrsa, ,senin, akant2017,olacak34 tatil masraflarýnýz bendençok samimimiyim..
size söz veriyorum...Burada yazýlýp çizilenleride yanlýþ yorumlamayýn lütfen çünkü tamamen iyi niyetle, kardeþçe,dostça,ÇBS Printaþ maðdur aile bireyleri olarak kabul edilip ( gözü kara, baþarýlý,yýlgýnlýk göstermeyen,tuttuðunu koparan,pes etmeyen, manasýnda deli demiþimdir) övgüyle yorum yapýlmýþtýr..
Ben ne niyetle yazdýðýmý açýklayayýmda muallak kalmasýn kalbiniz incinmesin...
![]()
Günaydýn gönlünden geçenler için saðol bir çayýn veya kahven de benim için kafidir an itibarý ile bazý olaylarý tatsýz algýlýya biliriz fakat ilerliyen zamanlarda insan olaylara hoþgörü içinde bakmayý öðreniyor.sýnýrlý seviye içerisinde þakalaþma gergin ortamlarda aslýnda iyide olur. Benim açýmdan sorun olacak bir durun deðil .
Erdemli,anlayýþlý,hoþgörünüz için teþekkür ederim..Ýçeceðiniz dost çayý,kahvesi olsun yeterki ,inþha Allah diyelim..Sizlerde saðolun..Maðdur Printaþ ailesine ve ortaklarýna selamlar..
Halka arzlarla birlikte hangi þirketlerini borsaya sokabilir?
Bu halka arzlar Prtaþ'ý nasýl etkiler?
Ýþtirakleri borsaya girdiðinde PRTAÞ'ý olumsuz etkilemez mi?
Benim beklentim printaþta oto boya ve matbaa mürekkepleri çbs boyada izoguard ve çbs pazarlama çbs holdingte çbs gayrimenkul ve pp ve p mühendislik in halka arzý olabilir diðer þirketleride bunlara baðlý ortak olarak konsolide blançoda gösterebilir. Etkilemez fiyatlanmasý daha hýzlý daha güvenilir olur piyasa hareketleri daha etkili ve istikrarlý olur. 1milyarlýk tek þirket olacaðýna ayrý olsun daha iyi.
Yer Ýmleri