mkk 'daki yeni iþlem sýrasý ne zaman sermaye arttýrýmý yaptýktan sonra deðil miydi.yoksa benmi yanlýþ hatýrladým..ben þu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araþtýrman varmý.ben bunla ilgili sormuþtum.
mkk 'daki yeni iþlem sýrasý ne zaman sermaye arttýrýmý yaptýktan sonra deðil miydi.yoksa benmi yanlýþ hatýrladým..ben þu anki banka faktoring piyasa kredi gibi yeni araþtýrman varmý.ben bunla ilgili sormuþtum.
Bence yatamaz kaçtane þirketi olduðunu bazen unutuyorda olabilir kredi iþi çözülmüþ olmalý çbsboya nin isim haklarýný unutmamak lazým burdan ne kadar aldý ortaklýk sermayesini artýrdýmý blançolar gelse baðlý ortaklarý iþtirakleri çýkar ortayada benim merakým reklamlar bi görebilsek tvde ozaman rahatlýycam
ne diyim ben senin gibi düþünemiyorum.bu þirketler bence hepsi borç bataðý içersinde çbs boya ve printaþta dahil..tek beklentim tosuncuk umarým ortaklýklarý bitmez onalt ile .zaman gösterecek.a.b.o inan bunlara zerre kadar güvenim yok.tek beklentim tekrar beklenti yaratýp printaþý borsaya taþýmak.beklentim sadece bu 2 onur 2 çok araþtýrdým.inan elle tutulur bir arsa birde onalt var.yoksa bu borç bataðý bu kadar davalar hangi dediðin þirketi araþtýrsam tamamý ile bence batak..beklentim bitti hayýr bitmedi borsaya dönecek ama bu dönüþ kýsa vadeli olur diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri