iþte iþin içinden ordan sonra çýkamýyorum.kdv iþte orda tecrübeli muhasebeler devreye giriyor nakliye faturasý sigorta faturasý þirket çok olunca kötü niyetli patron her yol paris bizimki yapmaz bunlarý ...
iþte iþin içinden ordan sonra çýkamýyorum.kdv iþte orda tecrübeli muhasebeler devreye giriyor nakliye faturasý sigorta faturasý þirket çok olunca kötü niyetli patron her yol paris bizimki yapmaz bunlarý ...
Sözleþmede ne varsa vergi dairesi göz yumuyor olmalý iþletme ruhsatýný alana kadar gider makbuzu kesiyordur. Bir idare yolunu buluyorlardýr. Mütahitler bile bizim iþlerde inþaatý bitirdiði halde inþaat ruhsat süresi bitene kadar iskan almýyorlar birde iskan parasýný daire sahibine yüklüyorlar bu iþler hesapla ilgili mütahitin iþine nasýl geliyorsa öyle davranýyorlar. Bizim patronda bazý hesaplar yapmýþ olmalý çbsde benim gördüðüm firmalar dünya çapýnda ve tek geçilen firmalar.
Nakliye iþlerinide irsaliye kesiyorlar diye biliyorum irsaliyeleri toplayýp zamaný gelince fatura kesiyorlar.
bizim patron hesap yâpmýþtýr evet.yeni (y)ler nasýl bulurum .dünya markasý asla olamaz hedefi o deðil belki patron deðiþir .yumuþak yastýklý bir patron gelirse o zaman dünya markasý olabilir bu yönetim bence yeni y ler peþinde.bir kurtulsam çbs tabelasý gördüm mü yönümü deðiþtiricem dün duyduklarýmdan sonra.umarým umarým burda onca bekleyen için onuru için biz ve diðer borçlularýn borcunu öder. kalýn saðlýcakla .
Eskiden biz paramýzý kaptýrdýk diye baðýrýyorduk þimdi patron hisseleri kaptýrdýk diye baðýrýyor olmalý peki hisseler kimde hakim ortak ortaya neden çýkmýyor söyleneler algý operasyonu deðilse devlet neden hakim ortaðý açýklamýyor tmsf yönetimine 10 þirket daha katýlýr. Ya tasfiye eder yada yola devam iþi neden bu kadar uzattýlar. Devletinmi kafasý çalýþmýyor patronunmu burda biriþ var bu þirket kurumsal yapý yönetmeliklere uyulmuyorsa ya spkyý yada çbs yi kapatacaksýn devletin memuru yolsuzluk yapýyorsa yargý ozaman niye duruyor bu iþte bir iþ var ya birileri yanacak her taþýn altýndan çýkan fetöcüler gibi ben burdada bir fýrýldak dönüyor ozaman derim .
Duyduklarýn konusunda yýllardýr duyulanlardan farklý bir þey olamaz söylenecek bütün sözler söylendi sonuç deðiþtimi adama dur diyen olmadý iþini yapýyor fetöcüler gibi içerde veya yurt dýþýnda deðiller.þu blançolarý görelim bakalým neler olmuþ göremezsek burasý muz cumhuriyetimidir anlarýz.
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
garibanca
SGK Yapýlandýrma 28 Þubata uzatýldý.
Yer Ýmleri