benim tahminim gelen para ile öncelikle çbs boyanýn tüm borçlarý kapanacak.çbs boya onalt a satýlacak.holdingin çbs boya daki payý satýlmayacak.cbs boya da tahsisli bedelli arttýrýmý ný onalt yapacak. onalt çbs boyayý isim hakký ile temiz bir þirket almýþ olacak.çbs boya tosuncuðunda yüzde 65 sahibi olduðu için onalt bu þekilde tosuncuðun sahibi olacak.printaþ ta bu ortaklýkta yüzde 35 sahibi olacak. gelen para ile printaþýn borçlarýný kapatýrsa durum süper olur.bu a.b.o nun ve bizlerin son kurtuluþu .bozulacaðýný zannetmiyorum onalt bu iþten karlý çýkacak .
Printaþ ta 102milyonluk tri var ana ortaklýkta bunun iþçi davalarý vs var 21 milyon içinde kendi tüzel kiþiliðinekalan bir 4milyon borç var 107 milyon gibi toplam þirketin borcu var dýþarýya pek borcu yok .holdin çbs boyada olan payýný satmaya bilir printaþta satmaya bilir anlaþmada ne var bilmek gerekir yeni þirket üzerin den yürürler sermayeyi yeni þirkete aktarýrlar sözleþmede vekaleten veya asaleten onalta payý oranýnda veya sözleþme þartlarýna göre yetki verirler tahsisli konusu neden pay sahiplerinin haklarý kýsýtlanamaz bu hukuksuz bir adým %65demek hakim ortak demek burda eksik olan ödenmiþ sermaye buraya eklenecek olan sermaye isim hakkýndan gelen para olacaðýna göre çbs holding %30 toplu konut holdinge %1.5 %68 gibide çbs printaþa kalacaktýr. Printaþýn payýna düþen para borcuna ve sermaye arttýrýmýna yetecektir sanki az biraz eksikte var gibi duruyor konuþulanlara göre.
parasý olan onalt iþleyen fabrikasý olan onalt o kadar yüklü borçu olan çbs .onalt ne derse olacak onaltýn amacý eski bir marka ile kendi fabrikasýnda üretim yapýp hem Türkiye hemde yurt dýþýnda etkili olacak. printaþýn tek kurtuluþu elindeki arsa kozunu kullanýp borsaya dönmesi ve bedelli sermaye artýþý yapýp yeni y ler bulup borçlarýný kapatýr.arsayý satmaz ise..çbs boyanýn isim hakký ve iþletmesi tamamen onaltýn olur diye düþünüyorum.
Ýsim hakkýnýn satýþýnda süre olmalý zamanla sýnýrlýdýr çbs boyanýn borcu çoðu kefili olan printaþa grup içi diyor borçlar için.
Arkadaþlar tatile mi çýktýnýz...
çbs yi aldýk sattýk,patron da olduk ,e cumartesi pazar da tatil yapalým..
Yer Ýmleri