Originally Posted by
2onur2=
Burda soru iareleri var ne kadar arsa sattklar belli deil alanda satanda unutmu koperatif hisseside yle daha ncede gndemimiz vard konu tartlmt nemli nitelikteki ilemler tebliine gre arda bulunulmas gerekiyordu neden muaf tutulduu ve parann nereye harcand belgeli deil irket varlklarnn deeri zerinden sun chemical itirak ettii kanatindeyim. Ayn bs pazarlama gibi (tosuncuk)durumu sz konusu olabilir.........TARH:04/11/2004
HABER:
PRTAS
CBSBO
BS Printa Bask Mrekkepleri ve Gereleri Sanayi A..’nin 04.11.2004 tarihli yazs aaya karlmtr.
“Konu: Sermaye Piyasas Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayl Teblii uyarnca yaplan aklamadr.
07/05/2004, 12/05/2004 ve 23/06/2004 tarihli zel durum aklamalarmzda, Trkiye'de ofset mrekkepleri konusunda faaliyetlerini gelitirmek isteyen Sun Chemical ile BS Grubu arasnda grmelerin balad, mutabakat metni imzaland ve grmelerin sonulandrlarak nihai metinlerin imzalanmas hususunda Ynetim Kurulu'na tam yetki verildii bilgileri kamuya duyurulmutu.
03 Kasm 2004 tarihi itibariyle grmeler tamamlanarak nihai szlemeler imzalanm bulunmaktadr. mzalanan szlemeler uyarnca:
1) irketimize ait makinelerin 1.025.000 Euro + KDV bedel ile Sun Chemical Mrekkep ve Kimya Sanayi ve Ticaret A..'ye satlmas;
2) irketimize ait 2 adet markann 125.000 Euro + KDV bedel ile Sun Chemical B.V.'ye satlmas;
3) Mutemet sfatyla Ynetim Kurulu Bakan Ali Eref avuolu zerinde olan, ancak irketimiz kaytlarnda bulunan kooperatif yeliinin 250.000 Euro + KDV bedel ile Sun Chemical Mrekkep ve Kimya Sanayi ve Ticaret A..'ye satlmas;
4) Ayrca, irketimizin faaliyet gsterdii ve BS Grubu irketlerinden BS Oto Boyalar A..'nin mlkiyetinde bulunan arsa ve binalarn da Kurumlar Vergisi Kanunu Geici 28 madde dorultusunda Sun Chemical Mrekkep ve Kimya Sanayi ve Ticaret A..'ye 2.600.000 Euro bedel ile satlmas; kararlatrlm ve satlmtr.
5) te yandan BS Holding ile Sun Chemical Mrekkep ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.. arasnda nmzdeki 3 yl iinde Grubumuza kaynak salayabilecek nitelikte 2 adet Ticari Destek Anlamas; irketimiz ve BS Boya Kimya ile Sun Chemical Mrekkep ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.. arasnda da Yangnla Mcadele Anlamas imzalanmtr.
6) Bu erevede, irketimiz personelinden Genel Mdr Sn. Cumhur Bilgi ile 18 beyaz yakal ve 13 mavi yakal personel istifaen iten ayrlmtr. irketimiz Genel Mdrlk grevinin, BS Boya Kimya Sanayii ve Ticareti A.. Genel Mdr Sn. Seyfettin Biici'nin vekaleten yrtmesi kararlatrlmtr.
7) 23/06/2004 tarihli zel durum aklama formu ekinde SPK ve MKB'ye gnderilen 23/06/2004 tarihli Genel Kurul Toplant Tutanaklarnda akland dorultuda, sz konusu satlarn gereklemesini mteakip elde edilen kaynak BS Grubunun mali yapsn glendirmede kullanlacaktr. Bu dorultuda irketimiz de halihazrda retim ve pazarlamasna devam ettii teneke laklar retimini artrmay planlamakta; ayrca, muhtelif oto boyalar ve oto tamir boyalar retim ve pazarlamasnda younlaarak bu rnlerin de retimini artrmak ve pazarlamasn yaygnlatrmak amacyla gerekli dzenlemeleri yapmaktadr.”
( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (( ( ( ( ( (
Yer mleri