O yuzden fazla umitlenmeyin derim. Þahsi fikrim. Eger hukumet isterse (arsadan vazgecerse) acilir aksi takdirde isleme acilmasi imkansiz.
O yuzden fazla umitlenmeyin derim. Þahsi fikrim. Eger hukumet isterse (arsadan vazgecerse) acilir aksi takdirde isleme acilmasi imkansiz.
Dester deðeri 2015te 8lira olan þirket neden blanço açýklamýyor neden ozaman iflasý verilmedi devletin arsada gözü varsa versin parasýný alsýn milleti niye süründürüyor borsadan attý kotasyon yönetmeliðine neden uymadý önemli nitelikteki iþlemler tebliðine neden uyulmadý kanun kapsamýndan çýkarýlma þartlarý belli spkya iþini bizmi öðretelim unutmak istiyorsan unut bize neden masal anlatýyorsun masa sandalye diyorsun çbs boyanýnda masa sandalyesi vardý haciz edilecek birþeyleri yoktu ama masanýn gözündeki çekmecenin içindeki doyanýn içindeki zarfýn içinde ne yazdýðýný biliyormusunda burda milletin kafasýný karýþtýrmaya çalýþýyorsun isim hakkýnýn kullanýlmasý konusunda sözleþmeyi senmi yaptýnda unutun diyorsun.madem unuttun herkesten çok olan hisselerini devlete baðýþla makbuzunu paylaþta alkýþlýyalým seni burda boþ konuþucaðýna yapta görelim.
Milletin kafasini karistiran sensin arkadasim. Kafasi kariþsa elindeki lotu bana ni satacak sanki.Eger dediklerine guveniyotsan ve defter degeri 8 lira diyorsan 600 bin lotu sana 0.50krustan verebilirim. Ya alirsin yada hayal pompalamaktan vazgec.
Devletr bagisla ne demek arkadasim zaten elimizden alan devlet. Ben devlete guvenerek borsadan kagidini almisim. 5 yildir devlete mahkeme ile ugrasiyorum. Adam iyilestirme yapmiyor sen kot disi birakiyorsun. Sirketi kot disi birakmak sirkete yarar. Sirket iyilestirme yapmiyorsa al sirketi elinden sat malini mulkunu para kalirsa yatirimcisina vet bakalim adam sirketi duzeltiyormu duzeltmiyormu. Bu sekilde herkes bir gun batabilir. Ve kazanan sirket sahibi olur. Þimdi sana soruyorum kot disi birakilma ile kim kazamdi. Ve bu kazanci bu sirkete kim sagladi.
herkezin kendince beklentileri var bence saygý duymak gerek gemi batýl kaldiki burdakiler yaþý 45 ve üzeri dýr belkide daha büyük olup a.b.o ya takýlmýþtýr.beklentiler yüksek ama benim iki beklentim var.arsa+isim hakký birde tosuncuk.olur veya olmaz zaten batmýþýz burda .umarým herkezin hayalleri gerçek olur.sende haklýsýn..
Yer Ýmleri