Yine yeniden eskisi gibi; ses yok, seda yok, duyumda olsa haber yok...
Hayatta herþeye çok iyimser bakmak bence doðru deðil.Sonu hüsranla bitip büyük hayal kýrýklýðý yaþamamak için bazen böyle olmasý gerekiyor.Kendin bir çaba sarfedip sonucun iyi olacaðýna inanýyorsan o baþka.Sabredip bekleyeceðiz olursa olur.Bu iþte tek caný yanan bizler deðiliz.Bu iþ hesap kitap iþi.Büyük patronun iþine gelirse tekrar borsaya dönmek ister.
Azda olsa ümidim var ama kesin olacakmýþ gibi bayram etmek için henüz vakit gelmedi diye düþünüyorum.Mesela Memsa borsaya geri döndü ama hissenin büyük bir çoðunluðu halka satýlmýþ.Þimdi kendini toparlamakta büyük sýkýntýlar yaþýyor.Yaptýðý bildirimlere bakarsak.Memsanýn patron elindeki hisse oranýna bakarsak þu anki patronu temsili görevde bulunuyormuþ gibi.Bizde böyle sýkýntýlar çekeceksek borsaya döndüðüne belkide sevinemez durumda olacaðýz gibi geliyor bana.
Olacak 34 Nisan/Mayýsa kadar böyle bekleyecek miyiz
14 ünde Çavuþoðlu borsa yönetimi ile bir görüþme yapacaktý. Bu görüþmenin içeriði ile ilgili bir bilgi varmý? Eðer bir bilgi almýþ olan var ve açýklama yapamayacaðý bir durum ise en azýndan burada bunu belirtse iyi olur. Olumlu yada olumsuz. Þeklinde. Allah yardýmcýmýz olsun.
a.b.o keyfi ne zaman gelirse o zaman artýk kim yazarsa boþ geliyor bana kimi milleti burda tutmak için yalan yalnýþ bilgi veriyor.kimi diðer kiþi için hayal pompalýyor diyor. patron ne zaman paraya ihtiyacý olursa o zaman haber verecek gibi duruyor..
Yer Ýmleri