...ama malesef. ne demek biraz açarmýsýnýz sn santa fe
...ama malesef. ne demek biraz açarmýsýnýz sn santa fe
Bilançoyu 2 yýlda bir göndermek zorunda denildi.Þubat ayýnda bilançoyu göreceðiz denildi, nisana mayýsa ertelendi.Oda þüpheli ve garantisi yok.
Çbs boya þu anki arsasýnda üretim yapýyor denildi, arsada üretim yapanlar kiracý þirketler olduðu anlaþýldý.Çbs pirintaþ'ýn þirket olarak var olduðunu þu ana kadar sadece kaðýt üzerinde görebildik.
Çbs pirintaþ'ýn makina ve teçhizatlarýný satýn alan Sun Chemical þirketiyle Türkiye'de ortak olduðu yönünde söylentiler yapýldý.Sun Chemical'e ait Ýzmir'de kurulu 2 fabrikanýn % 100 hissedarlarýnýn biri Ýtalyan diðeri ABD' li yatýrýmcýlar olduðunu öðrendik.
ÇKS Çavuþoðlu Kimya Sanayi A.Þ.'nin Çbs boya ile yani bizim patronumuz Ali Çavuþoðlu ile iliþkisi olmadýný söyleyen telefondaki sekreterin aksine Çbs boya ürünlerini de üretip sattýðýný öðrendik.
Kýbrýstaki Çbs boya satýþ ve pazarlama Ltd. Þirketinin bizim bildiðimiz Çbs boya ile iliþkisi olmadýný bizzat Kýbrýstaki þirketten öðrenenler olmuþ.Yani bizim Çbs boya ve Çbs pirintaþ üretim tesisi olarak fabrika olarak kayýp, nerede olduðu belli deðil.Bilen varsa söylesin.
Ayrýca üretime devam ediyor olmakta borsaya döneceði anlamýna gelmiyormuþ.Benden daha tecrübeli birilerinden öðrenmiþ oldum.Herþey yani son karar patronun elinde gibi görünüyor.Bizim izleyip beklemekten baþka yapabileceðimiz hiçbirþey yok.
sn santa fe açýklamalarýnýz için çok teþekkürler.![]()
kýsa ve öz son satýrlar.abo ne derse o onlarda artýkyaþlandý kuþak 2 tabi tekrar piyasayý þamarlamak (diðer anlamýný yazmadým ..) isterse o zamana bizde yaþlanmazsak.iste o zaman printaþta diyorum olur bir þeyler..kendim ettim kendim buldum yapacak bir þey yok bekleyecez..
Direkt patrona ulaþmamýz ve onunla konuþmamýz mümkün mü? Belki küçükte olsa bir umut ýþýðý verebilir.
Ben facebookta Ali Eþref Çavuþoðlu diye birini buldum.Belki güleceksiniz bana ama patronun yüzünü, nasýl biri olduðunu hiç görmedim.Belki faceden ona ulaþabiliriz.
Bu mu bizim patron?
https://m.facebook.com/ali.e.cavusog...4&ref=104&_rdr
Olacak 34 yok mu bir geliþme.
Yer Ýmleri