Burhan pazarlamada takýldý aklýma , bir araþtýman varmý iþtiraki varmý veya taþeron bir firmamý buldu.
Burhan pazarlamada takýldý aklýma , bir araþtýman varmý iþtiraki varmý veya taþeron bir firmamý buldu.
yok 1956 yanlýþ hatýrlamýyorsam çbs diye yazýyor.burhan araþtýrmadým güvenlik tarafýnda ufak bir tabela muhtemelen aile içi pazarlama þirketidir algýda filan arabasý olduðuna göre mikrotaþ kýsmý hareketli arsa çbs oto boya üstüne olduðu için istediði gibi onun üzerinden kiraya veriyordur yandaþlara diye düþünüyorum.üretim nerde yapýyorlar içerde boya üretim yokmuþ. çbs boya için teçhizatlarýný kime kiraya verdiler acaba.hep soru iþareti ...
ÇBS, 2012 yýlýnýn ikinci yarýsýndan itibaren, TOYOTA’nýn Adapazarý tesislerinin Katodik Elektroforez boya ihtiyacýný, kendi tesislerinde üreterek ve kendi kadrosu ile teknik hizmetini vererek karþýlayacaktýr. Bu geliþme ÇBS’nin TEKNOLOJÝK KAPASÝTESÝNE ve GELECEÐÝNE DÜNYA ÖLÇEÐÝNDE gösterilen ÝTÝMADIN en güçlü göstergesidir.
isim hakkýda gitti sanýrým bedavaya bu gidiþle arsada gidecek printaþ ortaklarda çýkmýyor ortaya..tabelayýda indirselerde rahatlasak..bizde hisselerimi ister çerçeve yaparýz....
Ben çerçeveyi hazýrladým hemde dört köþe. Çbs buralara gelse aldýðým gibi kýrmýzý kurdela ile asacam en güzel köþeye.
Ali çavuþoðlu34olacak, neredesin eðer biraz adamlýk varsa þayet sende ses verirsin buradaki yatýrýmcýlara delikanlý gibi bir açýklama yaparsýn hadi sabýrla bekliyoruz seni ..Hadi caným yapabilirsin,bekliyok..
Yer Ýmleri