Üstüne daha nasýl gidilecek spk suç duyrusunda bulundu biz ihbarda bulunduk mahkeme iflasýn reddine karar verdi kim ne bekliyor belli deðil izahname neden hazýrlanmýyor.
Yanýlmýyorsam ihale feshedildi varlýk yönetim þirketi borçlarý devraldý hangi bankaya ait varlýk yönetim þirketi bilmiyorum iþçiler üzerinde hissedarlara vuruyorlar minare misali ayný kýlýf bulmaya çalýþýyorlar gibi duruyor bizim konum buna benzermi sanmýyorum bizim þirketin ipotek alacaklýsýda kendi þirketi bankaya kefil olan printaþ 100 küsür milyonu ödediðinde çbs boyada hakim ortak olacak bu borç ödenmiþ olmalýki kýbrýs muhabbeti bu kadar rahat konuþuluyor bilgi ve belge gizliyor olmalarý bu konuda haklýyýz ve ciddi þaibeler var izahname hazýrlanmazsa bu þirketlirin baðlý ortaklarý, ortaklarý iþtirakleri gayrimenkulleri açýklanmazsa .Cumhurhaþkaný burasý guguk devleti deðil hukuk devleti diyordu. Ozaman burda hukuk iþlemiyor algýsý doðar ve bundan sonrada güven sorunu yaþanýr.
kýbrýs onalt nasýl isim hakkýný kullanýyor enteresan ve sitesi her geçen gün güzelleþiyor.özellikle hakkýmýzda kýsmý .güzel yapýlanýyorlar sanki bu sefer isim hakkýný almadan hangi yatýrýmcý markayý ön plana çýkarýr almasa bile uzun vade saðlam anlaþma yapmasý gerek.kaldýki mazisi bozuk bir þirket yöneticilerine. bir dümen dönüyor hayýr ola
Mozambikte çok zengin bir adam þehirdeki yoksullardan kurtulmak istiyormuþ çok yüklü miktarda paranýn üstüne zehir sürerek bir yardým kuruluþuna göndermiþ. Bir süre sonra þehrin valisi 30 milletvekili ve 7 muhtar ölmüþ fakirlerden kimseye bir þey olmamýþ ...!!!
bizim sonumuz belli deðiþen bir þey olmaz .ufacýk bir hayel nasrettin hoça misali göle maya çaldýk ya tutarsa..tutar mý sizce... tabela direkte duruyor fabrika önünde ..
Yer Ýmleri