benim hala ümidim var..........ya nasip...........................
benim hala ümidim var..........ya nasip...........................
Patron kaç yýldýr sabredin diyor bize.elinde bir marka ve koskoca bir arsa var ve bu degerleri üst üste koysa piyasaya olan borcunu en az ikiye katlar.anladýðým kadarýyla patronda sabrediyor.bakarsýnýz aniden bir duyum yaþarýz.belkide hepimiz gizli zenginiz.haa olmazsada hayat zaten devam ediyor.ama tahminim patronla birlikte bizde vakti geldiginde bizlerde mutlu olacaðýz.kolay degil ya bu kadar mal mülk sahibi ol ama çbs yüzünden ne piyasaya nede ortaklarýna karþý yüzün olsun.hallolur hallederlerde allah bizede ömür versin inþallah çok uzamasa bariii..
Gönül ferahýðý verdin bize saðol kardeþ..Devlet bunlara her türlü kolaylýðý seferber etti hala ses seda yok ..Memsa'da kot dýþý býrakýldý ama istenilen þartlarý yerine getirip tekrar borsaya döndü yani patron efendi iyi niyetlice istedikten sonra hem kendileri sevinir hemde biz maðdurlar..Ýnþha Allah diyelim..
anonim þirketlerde þirket ortaklarý ve þirket müdürleri devlete olan borçtan sorumlu oluyormu.kafama takýldý 2 onur2 sen bu konuyla bilgin varmý.
Zimmet suçu yoksa kurumsal þirketlerde yönetimde olanlarýn sorumluluðu borcu ödeyene kadar bitmez. Yani borçtan kurtulma þanþý yok diye biliyorum yönetime yetkili kim gelirse bu borcu bilerek hakim ortaklar aktifleri ve pasifleriyle þirketi devralýrlar.
%5 veya üzerinde paya sahip olan iþtiraklerin nitelikli yarýmcý sýnýfýnda sayýlmasý bu paylarýn þirket aktifinde 2yýl süreyle tutulmasý gelir vergisinden muaf tutulur fakat yönetimle iliþkilendirilmez sözleþme dýþýndadýrlar.
Yer Ýmleri