Vay be yýllarýn printasi. Ne hallere düþmüþ. Sene ya 1999 ya da 2000. Teb yatýrýmda bir müþterim zorla bana da aldýrdý bu hisseyi. Deprem sonrasý 20.000 TL fiyattan aldým. Ayný gün dayýma da almasýný söyledim. Sonra müþterimin beklediði %2400 bedelsiz bölünme haberi açýklandý. Hisseyi birkaç ay içinde 90.000 TL'ye satmýþtým. 2-3 ay sonra dayým aradý, bu hisseleri daha ne kadar tutucaz dedi. O an unutkanligim sayesinde dayima bir servet kazandýrdýðými anladým. Hemen satýyoruz dayý dedim ve printasi 235.000 TL fiyatla sattýk. Hisse kademeleri 2.500 TL idi ve biz sattýktan sonra yanýlmýyorsam 270.000'e kadar da çýkmýþtý. Ikinci el tempra parasý yatýrdýðý printasta parayý 10'a katlayan dayým 2 ay sonra izmir'de 3+1 daire aldý ve benim tüm düðün masraflarýmý yaptý. Gebze'de fabrikanýn önünden her geçiþimde düðünümü yapan firma diye o binaya sempatiyle bakardým. Ama maalesef gel gör ki bu kaðýt belki de birçok kiþinin daha sonra yuvasýný yýktý. Umarým bu ve benzeri hisselerdeki küçük yatýrýmcýlar bir þekilde zararlarýný çýkartabilirler.
SM-C7000 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri