kýbrýs maraþa 10 milyar usd yatýrým yapýlacak.onalt pastadan en büyük payý alýr.isim hakkýnda yüzde kaç alacak çbs .bir an önce detaylý bilançolar gelse çbs ve printaþta bizde biraz hayallerimize yaklaþtýk artýk desek..
kýbrýs maraþa 10 milyar usd yatýrým yapýlacak.onalt pastadan en büyük payý alýr.isim hakkýnda yüzde kaç alacak çbs .bir an önce detaylý bilançolar gelse çbs ve printaþta bizde biraz hayallerimize yaklaþtýk artýk desek..
Patron mührü bastý imzayýda yapýþtýrdý. Ali beyin baþkanlýðýnda kadro tamam yola devam iþlerden laflamaya zaman bulamadýk dergibi oldu bu özel durum açýklamasý ya bu alçý iþide nerden çýktý bundan sonra bakalým neler duyacaðýz imzalar çbs boya üzerinden atýlmýþ demekki sorunlar çözülmüþ borsaya döneceðimiz konusundaki umutlarým bir kat daha artmýþ durumda inþaatlarýn çoðu kara sývadan vazgeçti alçý sývada pazar büyük bundan sonra inþallah dahada güzel haberler duyarýz bu printazede arkadaþlar artýk printaþzade olmayý hak etti bence hadibe patron tarih yazacaðýna inanýyorum. Bizi unuturlarda sizin adýnýz bayaðý yaþar.
Boyadan bir haber geldi, sýrada prtaþ mý var acaba?
Borsada iki grup var biri daltonlar diðeri baba yiðitler grubu mübarek ikiside sessizler daltonlar sessiz sedasýz götürüyor baba yiðitlerde sessiz sedasýz getiriyordur. inþallah bizimkiler getirenlerden Boyadaki hareket buna benziyor ben burdayým yüküm aðýr yavaþ yavaþ geliyorum bakacaðýnýza bi el atýnda el birliðiyle borsaya kadar götürelim der gibi.
Selam Millet dün spk haberi veremedim bir türlü whatsap grubunda paylaþtým ama dün üye olduðum için yorum yazamadým bir türlü 😎 Þu ana kadar spk yý hep takip ederim öZellikle bu yýl inanýlmaz derecede bildirimler geldi 🤗 Bu bildirimlerin gelmesi acaba desim kapalý olan tahtalara açýlabilmesi için çaðrýmý yaptýlar düþüncesi geldi ;) Ondan sonrada hep bir umutla çbs ve printaþtan haber bekledim ve ilk olarak dün haberi görünce tünelin ucundaki ilk hafif ýþýðý gördüm 🤗 Ýnþ Çavuþoðluda yatýrýmcýnýzý üzmez malum Memsa kote edildi ama film fýrýldaklýða devam Faik 🤷♂ inþaAllah çavuþoðlu öyle yapmaZ.Hakkýmýzda hayýrlýsý diyelim 2019 da inþ tahta açýlsýnda buralar þenlensin millet yatýrdýðý paralarýn kat ve katýný alýr ÝnþAllah.Malum tl bazýnda çok deðer kaybýmýz .Çavuþoðlu bu deðer kayýplarýný fazlasýyla çýkartýrýr inþAllah diyelim
Yer Ýmleri