Ayrýntýsýndan bahsedermisiniz, spk haberi nedir? Ne olacak?
Venus_V3_5070 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Bakýyorum da bizim þirket hep sanal ortamda ürünlerini satmaya çalýþýyor.Boya satan dükkanlarda, nalburlarda yerini ne zaman alacak acaba? Satýþ aðý nekadar yaygýnlaþýrsa o kadar hýzlý büyüme saðlanýr.Çbs ürünlerini heryerde görmek isterim.Bu sayede belki borsaya tekrar dönmeyi isteyebilirler.
Bu iþ olsada olmasada beklemekten baþka yapacak þey yok.Aðanýn keyfine kalmýþ borsaya dönme iþi.
https://m.youtube.com/watch?v=-yWcUdtYBjA
Þu haberi birisi hayrýna yayimlayamaz mi😂
Kýbrýs'ta ki þirketin sahiplerinden Onaltlardan birine sanýrým 6 ay kadar önce Facebook tan ulaþmýþtým. Adam bizim bir alakamýz yok dedi. Telefon numarama kadar istedi. Allah sizi bildiði gibi yapsýn diyorum.
Patron benim burdayým dedi evet evet dedi eeeee ne olacak þimdi.
Ýnsanlar hayatý boyunca iþini , eþini, evladýný, huzuru, parayý , bilgiyi arayýp duruyor sonrada saðlýðý ve umudu kaybolmaya baþlýyor tecrübeleri ona suya sabuna dokunmadan varlýðýnýn bir anlamý olduðunu ve hayata yeniden kaldýðý yerden baþlamasý gerektiðini hatýrlatýyor.
Yer Ýmleri