Evet yaptý yapacaðýný bir küpçük altýna kaptýrdý hisseleri herhalde þimdi açýlmýyacaðýna inanýyorya içi kýpýr kýpýr ya açýlýrsa ya yazýlanlar doðru çýkarsa diye gözü kalýyo buraya bakmadan da duramýyor yazacak yazmasýnada tarafý belli deðil açýlacakmý açýlmayacakmý hey gidi günler tabi çok oldu olsun varsýn. Bizim þirketin borcumu varmýþ alacaðýmý yahu ne diyeyim bilemiyorum alacaklý þirketide boçlu yapýyorlar ya pes tuþ yes . Yok yok öyle blançolar gelmeden spk onaylamadan olmaz öyle böyle özel durum açýklamasý yapýldý olaðan üstü genel kurul toplanýyor iþte bu belgeli uykularým kaçýyor .Aksakallý dedeye üslettiricem nazar deðecek tedbir için daha yapacak iþim çok.
Bana niye yükleniyor bazýlarý bu kadar anlayamýyorum.
Yazsak suç, yazmasak suç, okusak suç, okumasak suç...
Bu kadar öfke ziyan olmasýn, genel kurula saklayýn enerjinizi.
6 yýl olacak neredeyse tahta kapanalý. O günden beri borsadan soðudum.
Tek bir iþlemim bile yok 6 yýldýr. Ýþime gücüme bakýyorum artýk.
Ayda bir açýp bakýyorum foruma, bir umut belki diye...
Ayda bir bak ne güzel iþte göze yasak yok yeterki iyi niyetle bak önceleri yazardýn bu yasaðýn kendine cezasýmý mükafatýmý bakýyosunda aklýna bir þey gelmezmi hani iki satýr yazsan belki faydanýz olur ortak , genel kurul olacakya adesi biliyorsundur umarým belki yolunun üstüdür ne diyeyim.
Printaþ 4'te 3'ü halka açýk bir þirket. %75'lik bir söz hakkýmýz var.
Maalesef altý yýldýr ortak hareket etme gibi bir yetenek geliþtiremedik.
Çavuþoðlu ailesinin halka açýk hisselerden elinde fazla bulundurduklarýna inanmýyorum.
Tahta kapanmadan boþaltmýþlardýr ellerindeki hisseleri.
Bir ara kimde ne kadar var diye forumda yoklama yapmýþtýk.
Birkaç gün içinde %20'sine yakýný ses vermiþti o %75'in.
Þu an foruma yazanlarýn hiçbiri o listedeki rumuzlarýn arasýnda yok.
Kýsacasý halka açýklýðýn tamamýna yakýný küçük yatýrýmcýda olabilir.
Özkaynaklarý çok güçlü olan bir þirket borçtan korkmaz bu borç larýn karþýlýðý olduðu için zamanla bu hisselerin çoðunu geri almýþ olmalý bu hisselerin 2-3 milyonu halkýn elindedir diye tahmin yürütüldü ben daha azdýr diye düþünüyorum çavuþoðullarý tahsisli sermaye artýrýmýndan hisseleri nominal deðerden holdinge devredince iþ burda yapýlan sözleþmenin içeriðine baðlý olarak hisselerini halka verdiler taþýsýnlar diye taþýdýk taþýdýk buraya kadar geldik taþýyamayanlar sattý unuttu gitti þimdi gözümüz kulaðýmýz genel kurulda diyelim çavuþoðullarý hakim ortak deðil veya yeni baþkan kim olacak genel kurulda bunu göreceðiz.
Yer Ýmleri