Baþka þirket kurdular onun üzerinden yürüyorlar büyük ihtimalle masa sandalye hesabý deðerleme raporlarýn çýkar iþtirakleri baðlý ortaklarý gayimenkulleri .........CBS Holding : %49.99
Shinto Paint Co : %39.99
Itochu Corp. : %10
Diger : %0.02" (IMKB BULTEN) ........ Çbs shinto bu yüzden kurulmuþ olmalý.
kimya sektörü üçü açýk pazarý geniþ olan sektör güçlü þirketler bu sektörden çok paralar kazanýyor.nipponda uluslar arasý bir oyun kurucu bu sektörde neden yatýrýmlarýný Türkiyede yapýp bir çok ihracatýný burdan gerçekleþtirmesin. anadolu topraklarý heleki istanbul avrupaya yakýn afrikaya yakýn yatýrým yapýlacak bir ülke bence..
çbs printaþtaki deki paylarý gerçekten buna yakýn çýkarsa müthiþ olur.tamamiyle varsayým ve tahmin benim düþüncen.ama az kaldý.
Tahminler üzerinden konuþmaktan baþkada þansýmýzda yok kurduklarý þirketin süresi varsa bittiðinde hisseleri geri vermeli holdingte paylar açýsýnda ayný olacak printaþtaki pay sahipleri açýsýn dan sermaye azaltýlmalý holding hisseleri emaneten almýþ olarak düþünüyorum oranlar açýsýndan pay sahipleri her bakýmdan haksýzlýða uðramýþ olmazmý. Bedelsiz olsaydý herkese pay daðýtýlýrdý rüçhanlý olduðu için bedellide rüçhanlý þirketin haklarýnýn kýsýtlanmasý.....? Nasýl çözülür.
ÝLETÝÞÝM / CONCTACT
Adres / Address : Tuzla Kimya Sanayicileri OSB, Melek Aras Bulvarý, No 19 Aydýnlý, Tuzla, Ýstanbul
Telefon / Telephone : +90 216 593 4520 (3 hat)
Telefax : +90 216 593 4523
E-mail : info@nipponpaint.com.tr
Vergi Dairesi / Tax Office : Yenikapý
Vergi No / Tax No : 6310762542
Ticaret Sicil No /Registery Number : 886035/0
Mersis No /Mersis Number : 0631 0551 7040 0024
YÖNETÝM KURULU / BOARD OF DIRECTORS
Yönetim Kurulu Baþkaný : H. Safa Doðantürk
Yönetim Kurulu Üyesi : Hiroshi Hanaoka
Yönetim Kurulu Üyesi : Minoru Iwamura
Yönetim Kurulu Üyesi
Yer Ýmleri