nippon zaten türkiyede üretimi var baþýndada eski çbs genel müdürü þirketin baþýna genel müdür olarak ðeçermi sence 2 onur 2 bizim senaryolara göre þirketin ortaðý ise ..
nippon zaten türkiyede üretimi var baþýndada eski çbs genel müdürü þirketin baþýna genel müdür olarak ðeçermi sence 2 onur 2 bizim senaryolara göre þirketin ortaðý ise ..
yani ne kadar kafa patlarsak boþ bence öyle karýþýk ki parçalar printaþta biz ne yazsak boþ hangi parçayý nereye koysak boþ dolu olan yönetim kurulu toplantýsýndan sonra ortaya çýkacak ama iyi ve hayýrlý olur tüm bekleyenler için ..
Büyük ihtimalle basýnda çýkan haberlere takýldýn benim gibi eski genel müdürünü kovacaksýn basýnda çýkan haberlere cevaben nipponla olan ortaklýðýnýn devam ettiðini kapta ilan edeceksin ortaðý olduðun þirkette eski genel müdürünü nipponda hem genel müdür hemde yönetim kurulu baþkaný olmasýna izin vereceksin bana inandýrýcý gelmedi ben olsam bir dakika tutmazdým görevden alýrdým.
Ya olacak olan ne bilyormusun spk getir þu çekmeyi kimle ne iþ yapýyorsun diyecek bu iþi uzattýn iyice demeden olmuyacak diye düþünüyorum bazen yönetim kurulu seçildikten sonra raporlarýn hazýrlanmasý genel kurul tarihinin belirlenmesi izahnamenin hazýrlanmasý uzamasada yýl sonu borsada olsak yýl saydýk ay saydýk gün saydýk hani eski çalar saatler vardýr uykun kaçarda sabaha kadar tik tak tik tak saat 7 olsada iþe gitsem diye sabahý bekler durursun aha da öyle bekliyorum daha ne diyeyim.
evet dönse borsa yada kiminle ne yaparsa yapsýn kim genel müdür olursa olsun biz payýmýzý alýp sýnavýmýzý vermiþ olalým.dünya gözüyle...
Yer Ýmleri