Sayýn sakince yazmamazlýk yapma, malum bu hisse kottan atýlalý 5 sene 11 ay oldu, bu hissedeki arkadaþlar her ne kadar birbirimizi görmesekte bir nevi kader ortaðýyýz, takaslardan sen ne görüyorsun açýklar mýsýn
Sayýn sakince yazmamazlýk yapma, malum bu hisse kottan atýlalý 5 sene 11 ay oldu, bu hissedeki arkadaþlar her ne kadar birbirimizi görmesekte bir nevi kader ortaðýyýz, takaslardan sen ne görüyorsun açýklar mýsýn
Bilmiyorum ama borsa ile iliþkisi kesilmiþ bir þirket borsa dýþýnda da kendine sermaye ortaðý alabilir veya ortaklýktan çýkarabilir gibi geliyor bana.Yani borsadan çýkmasýna son bir ay kala olan veriler bugüne kadar kimbilir kaç kere deðiþmiþtir.Olamaz mý? En taze haber patronun kendisinde.
Olaðanüstü Genel Kurul toplantýsý dün itibari ile Ýstanbul Ticaret Odasýna kayýt iþlemleri yapýldý. Haftaya Resmi Gazetede yayýnlanacak. 6 yýllýk aradan sonra bu iþlemler niçin yapýlsýn. Bi fikri olan var mý? Merak ediyorum.
2412 kiþide toplam 25 milyon hisse var. Bunun da 15 milyonu sadece 20 kiþide. Eðer merak edecek olan var ise Merkezi Kayýt Kuruluþuna yazýlý müracaat ettikleri takdirde hisse sayýlarýný alabilirler.
Son düzenleme : garibanca; 10-11-2019 saat: 00:07.
selamlar:
deðerli hocam sorduðunuz her iki kaðýtta malesef ekranda yok,
olsa baþýmla gözümle.
saðlýcakla kalýn saygýlar.
holding zaten yaptýðý sermaye artýrýmý ile þirketin arsasýný ve bir çok þeyi koruma altýna almýþ diye düþünüyorum.
TARÝH:28/03/2008
MERKEZÝKAYITKURULUÞUA.Þ.HABERÝ:
SermayePiyasasýKurulu’nunSeriI,No:26sayýlýTeblið i’ninEk:2maddesigereðince;hissesenetleriBorsada
iþlem görenortaklýklarýnKurulkaydýndaolanancakBorsadaiþl em görmeyenhissesenetlerininBorsada
satýþa konu edilebilmesiamacýyla 28.03.2008 tarihinde MerkeziKayýtKuruluþuna baþvurulan hisse
senetlerininbilgileri.
Hisse
Kodu
Sýra
No
SatýþaKonuÞirketinÜnvaný Grubu
YatýrýmcýnýnAdý-Soyadý
Ünvaný
Nominal
Tutar(YTL)*
Satýþ
Süresi
PRTAS 1
ÇBSPRÝNTAÞOTOBOYAVE
GEREÇLERÝSAN.A.Þ.YENÝ Y
ÇBSOTOBOYASÝSTEMLERÝ
SANAYÝVETÝCARETA.Þ
9.801.578,0
00
2
HAFTA sence hangi aile olabilir akrabalýk baðý oldu bu satýþtan sonra.
Yer Ýmleri