Olabilir toplantý tutanaðý yayýnlanýrsa süreç hýzlanýr diye düþünüyorum belki marta kalmýyada bilir tek düþündüðüm izahname
Olabilir toplantý tutanaðý yayýnlanýrsa süreç hýzlanýr diye düþünüyorum belki marta kalmýyada bilir tek düþündüðüm izahname
Akant sence nasýl bir süreç olur 2016da izahname geri çekildi piyasa berbat olduðu için iyide olmuþ þimdi ekonomide durumlarý nasýl görüyorsun.
Þirketlerimiz borsaya bir adým atsýn yolunu bulur elbet.
Þirketlerimizin yabancý ortaklýðý olmadan da güzel yerlere gelebileceðini düþünüyorum.Ortaklýk isteseler daha sonrada anlaþma yapabilirler.Örnek olarak verebileceðim borsada yabancý ortaðý olan eskiden hisse sahibi olduðum bir þirket var fakat yabancý ortaðý olmasýnýn hiç bir yararýný ben göremedim ve hissemi sattým dahada o þirketten hisse almayý düþünmüyorum.Hemde yabancý ortaðýn þirketteki payý % 80 civarýnda.Þirketin tamamýný yabancý satýn alsa bile þirket borsadan büyük ihtimalle çýkar.Bize bir faydasý olmaz bence.
evet bencede þu an tam zamaný bence .ekonomi bence küresel güçlerin tüm dünya devletlerinde olduðu gibi bizim ülkede iki dudaklarýnýn arasýnda.þeytan üçgenini kurmuþlar bir çok ekonomisi bizim gibi kýrýlgan olan devletler için çok ince bir çizgide bence ..fabrikatörler bence saðlam dýþ pazarlar bulmasý gerek bütün sektörler kredi ile dönüyor.çbs belki üretim yapmamakla þu anda en karlý .
Çbs nin iþtirakleri üzerinden hareket etmesi dünya pazarlarýnda söz sahibi firmalarla hareket ediyor olmasý oldukça iyi sonuçlar çýkarabilir .Türkiyenin geliþen ve rekabet edebilen konuma gelmesi bütün dünya ülkelerinin dikkatini çekiyor tek baþýna hareket edince baskýlar artmaya baþlýyor dünya pazarlarýnda güçlü ortaklarla hareket etmesi ülke için de þirketler içinde iyi olacak bu coðrafyada liderlerin fotoðlardaki karelerine bakýnca bizler 20.30 yýl önceki karelere göre kýyaslanamayacak kadar hoþ takdir edilecek güzel kareler görüyoruz ben gurur duyuyorum daha iyi günler olacak, kýymet bilmek geçmiþi unutmamak , rehavete kapýlmamak, geleceðe umutla bakmak baþarýnýn anahtarý , mücadele etmek karamsarlýk gibi kötü bir duygusallýk halinden çabuk kurtulmak hepimizin görevi geleceðimiz olan gençlere kurtuluþ savaþý gibi anlatacaðýmýz bir ekonomik savaþýn haklý gururunuda anlatmamýz örnekler göstermemiz büyüklerin borcu, hayat anlatýlamaz yaþanýr yaþadýðýn kadar anlatýlýr adý tecrübe olur hikaye olur veya roman olur. Yüselme basarak ezerek olursa kalýcý olmaz yükselme basamaklarýn hakkýný vererek olursa kalýcý olur. Adalet biri için deðil hepimiz için olmalý iþte o zaman hepimiz bir olabiliriz
Evraklar spk' ya ulaþtý. Bir aksilik olmazsa yarýn yayýnlanacak.
Garibanca,teþekkür ederim,saðolasýn..Güzel geliþmeler olmasý temennisiyle, cümleten iyi akþamlar..
Yer Ýmleri