Ya sýkmayýn canýnýzý bunlar dogum öncesi sancýlar.hallolurrrr da ne zaman o kritik iþte fazla uzun sürmese bari.neden anlamakda zorlanýyoruzki;demekki arsayý iç edemediler gerci ben bu tarzda konusuyorum ayýp ediyorda olabilirim belki asla böyle bir iç etme duygusundada olmayabilirler ama en kötüsünden zikrediyorumki bu arkadaþlar ya beceremediler ya kanun müsade etmiyor yada hiç böyle yollara sapmýyorlar.ne o arsa.arsa ortada olduktan sonra ve ona herhangi bir helal gelmedikden sonra er yada geç hakkýmýzý alýrýz.miktar ve zaman tartýþýlabilir.o arkadaþlarda biliyorki arsa bunlarýn çýkýþ noktasý onsuz onun olmadýgý hiç bir senaryo olmaz oynanmaz.kimin o ?oto boyalarýnýn.o kimin?printaþ.printaþ kimin?bense biraz var.
Printaþta hakim ortaðý bulursak iþ çözülecekte çok nazlý ne bekliyor bu Japonlarýn huyunu bilmiyoruzki biz Türkler çoktan 50 skoru yazardýk.
Okadar olaðan üstü genel kurul yaptýk yine patronu ortaya çýkaramadýk ya hokus bokus deyince çýkýyormuydu çizgi filimlerde çýkýyor ama.Alaattini bulsak lambasýndan cin çýkarsak cine sorsak bizim patron nerde diye þimdiye iþimiz olurdu.
hangi çaðdayýZ teknoloji istanbula gelmek ne anlamýþ deðilim ben istanbuldayým adam japanyoda almanyada italyada amerika bulgaristanda karsta erzurumda diyarbakýrda halka açýk bir þirket var hissesine yatýrým yapmýþ ve bu hisseler mkk de kayýtlý spk ya kayýtlý elektronik ortamda tüm hisseler istenirse dijital olarak katýlým saðlanýr þirket merkezinde yapýlacak olan toplantýya herkes uzaktan katýlýr izler oy kullanýr çýkma hakkýný kullanýr baþkan seçer sana gelen bilgi enteresan geldi bana.ali bey holdingin ortaðý olarak hisselere þu an hakim bence diðer ortaklara yani bizlere resmi yoldan güzel bir açýklama yapmasý gerek eðer gerçekten ihtiyacý varsa.burdan emir erim ramazan topla tayfayý yarýn çorbaçý dükkanýna gelsinler.bu ne lahana bu ne turþu sakýn kusura bakma garibanca biraz düþün bence bana hak verirsin.
Yer Ýmleri