Yuvarlanan taþ yosun tutmaz.
Daha önceki iflas mahkemesinde Ali efendi hakimin karþýsýnda kýrk takla atmýþ söz vermiþti þirketleri düzlüðe çýkarýp tekrar borsaya döneceðim diye ayný zamanda mahkemeye katýlan arkadaþlarýmýzada söz vermiþti inanýn çok kazanacaðýz hep beraberce ama biraz sabýrlý olun diye ama aradan yýllar geçti Ali bey'den ses çýkmaz oldu sanki o sözleri o vermemiþti yani hem mahkemeyi hem bizleri kandýrmýþ olmuyormu þimdi kim bilebilir belkide hala sözünde duruyordur..Bir çift sözümde sayýn cumhur baþkanýna,yandaþ þirketlere,firmalara,iþletmelere,kiþilere vb. oluk oluk paralar yaðdýrýyorsunuz daha fazla çalsýnlar hýrsýzlýk yapsýnlar devlete olan vergi borçlarýný ödemesinler ki( zaten ödemiyorlar siz siliyorsunuz) diye resmen onlarý kurtarýyorsunuz peki neden asýrlýk çýnar olan ÇBS boya ve ÇbS PRÝNTAÞ'ý kurtarmýyorsunuz borç yükünden sebebi nedir tekrar borsaya dönebilsinler bizde yatýrýmcýlar olarak paramýzý kurtaralým..Ali aða oðlu gibi þýmarýk ahlak yoksunu bir adama ve simit sarayý gibi birçok yandaþ þirkete var ÇBS þirketlerine yok iþte bunu anlayamam bu adaletsizlktir,hakkaniyetsizliktir.. Eðer böyleyse Ali bey kendi küllerinde dirilecek ayaða kalkacaksa kendi aramýzda topladýðýmýz paralarla onun heykelini Çayýrova-GEBZEYE dikeriz ..Bilinçli olarak bu adamlara yardým edilmiyor borçlarýndan kurtarýlmýyorlarsa ak partiye 18-19 yýldýr verdiðim oylar haram olsun..Bilmiyorum,sen bu güne dek neredeydin de þimdi gelmiþ burada yýllardýr alýn teri akýtýp mücadele veren arkadaþlarý bir bakýma eleþtiriyorsun kusura bakma ama bana pek tekin gelmedinde..
Boþ konuþmak iyi deðil!!
Çevre düzenlemesi yapýlan yer okula kira verilmesi..
Safari boya fason üretilme..
Ýzmirli boya firmasý ile üretime baþlayacak olmasý...
Ýçerde 17 kiracý olmasý
Boþ yorum iyi deðil.
Bunlarýn hepsi spk tarafýnda uyarýlmasý gereken olaylar yürüyecekseniz buradan yürüyün
Boþ yorum yapmaktansa iþin içine girmek daha doðrusu günlerce çevre düzenlemesi yapýlýyor dendi bir kiþi gidip nedir diye bakmadý da sormadýda .
boþ yorum adý üstünde boþ ...bu sitede zaten bunun için var herkes boþ fikirleri ortaya atar.orta yoldan dolu fikir çýkar bana göre doðru olan sana göre yanlýþ olabilir sana göre doðru olan bana yanlýþ yanlýz allah herkeze bir kafa ve beyin vermiþ býrakalýmda herkes kendi karar versin..bir boþ yorum daha ben þirket patronu olsa idim 200 bedelsiz 200 bedelli bir sermaye artýrýmý yapar yönetim yine bana kalýrdý tabi borsaya açýldýktan sonra çil yavrusu gibi büyük bir çoðunluk daðýlýr.örnekleri ihlas gayrimenkul patron sürekli bedelli yapýyor diðer þirketlerle diðer þirketleri birleþtiriyor. ne biliyim boþ bir yorum yaptým..
yatýrým tavsiyesi deðil boþ yorummm
Yer Ýmleri