Bende buradayým Garibanca omuz omuzayýz merak etme arada bir çalýlýklarýn arkasýna kaçýyorum malüm ihtiyaç için..![]()
Bende buradayým Garibanca omuz omuzayýz merak etme arada bir çalýlýklarýn arkasýna kaçýyorum malüm ihtiyaç için..![]()
Öyle inþallahla, maþallahla olmuyor bu iþler. Dikkat ette kaçtýðýn yerde üstünü pisletme.
Onu senin gibi çiþliler düþünsün garibanca benim açýmdan sözünün hiçbir ehemmiyeti yok burada millet düþmüþ denize mecbur senin gibi yýlana sarýlýyor çünkü seni tanýmýyorlar ama ben seni çok iyi tanýyorum nasýl bir kiþilik karakter olduðunu biliyorum istersen burada açýklayabilirim ha ne dersin iþin gücün yalan dolan millete sahte umutlar daðýtmak özelden yaptýðýnýz hakaret ve küfürleri unuttuðumumu sanýyorsun iþine bak beni konuþturma ve muhatap olma..Hadi bas git iþine Metin Altýn'ýn arkadaþý insanlarý yanlýþ yönlendirme o bahsettiðin mahkemeye Ýstanbuldayým umarým orada olursun..![]()
Sende bas git iþine. Ýnþallahýn, maþallahýn da bir önemi yok benim için. Sen ne yaptýn bu güne kadar. Anca amin Ýnþallah tan, maþallahtan baþka. Özelden seninle görüþmemiþim baktým geçmiþ özel mesajlarýma, ne biliyorsan anlat. Milleti zan altýnda býrakma. Þimdiye kadar duyduklarýmý yazmaya çalýþtým. Çoðunun Ali Çavuþoðlu'na karþý bir antipatisi var. Bu yüzden tepkiniz. Bunu anladým yazmayý da býraktým. Ali ÇAVUÞOÐLU mu dedi sana git benim hisselerimi al diye. Kendin düþtün kendin aðlýyon. Sonra da saða sola sataþýyon. Sahi sen çiþli deðilmiþsin gibi...
Yýllardýr kime çalýþtýðýný aþikar özetlemiþ oldun..Savunduðun kiþiyi söyle bana sana kim olduðunu söyleyeyim..Dediðim gibi ben mahkeme tarihlerinde orada olacaðým orada görüþürüz..STOP..
Anlamýyorum bu tür iþler neden olur. Arkadaþlar bu tür gerginliðe gerek yok. Sakin olalým. Kimse kimseyede þu gün þurda ol burada olacaðým gerçekten gerek yok. Allah korusun gittiniz orada karþýlaþtýnýz. Olay büyüdü birinize birþey oldu diyelim Allah korusun. Bence olayý kapatalým. Bu muhabbeti tekrarlamayalým. O gün oraya gidecek arkadaþlar da sadece söylenenlere konsantre olsun. Sonuçta kimsenin arasýnda burada namus belasý yok. Olay para olayý, para ise birþekilde kazanýlýr. Bu nedenle iki arkadaþýmýzdan birkaç gün sayfaya girmeyip sakinleþmeleri azdan çok çýkar lütfen asýl amacýmýza yoðunlaþalým. Allah a emanet olun.
Arkadaþlar kendi aramýzda lütfen tartýþmayalým.Herkes bildiðini,düþündüðünü saygý çerçevesinde paylaþsýn.Sonuçta hisse kapanalý 6 yýl 8 gün oldu bu saatten sonra bu hisse ile alakalý hiç birþey umrumda deðil ama hepimiz bir umut dünyasýnda yaþýyoruz.Bazen düþünüyorum bu hisse açýlsa hepimiz paralarýmýzý alsak diye.Ýsterseniz yalan bilgi yazýn ama yazýn.Arasýra bu sayfaya girip bakmak benim için hobi gibi birþey oldu.Mahkemeye gidebilecek arkadaþlardan inþallah güzel haberler alýrýz.Bu dünya çok kýsa birbirimizin kalbini kýrmaya deðmez.
Erkan Hoca ve Printaþzede kardeþler tüm iyi temenni ve dilekleriniz için teþekkür ederim..Benim alýn terimi alavere dalaverelerle yiyen Çavuþoðullarýn yanýnda neden olacakmýþým niye savunacakmýþým mahkeme günü SPK avukatlarýyla karþýlarýna dikileceðim Ýnþha Allah yüreði varsa o yalakada benim karþýma dikilir çavuþoðullarýnýn avukatlýðýný yapar..Yýllarca burada umut tacirliði yapýyor insanlarýn günahlarýna giriyor beklenti içine sokuyor kendisini çok iyi tanýyor biliyorum tekin bir þahsiyet deðildir söylemesi benden..Erkan hocam,geçenlerde bu konuda az çok bir mesaj vermiþtim sana ayný fikirdeyim..Ýþin özü çavuþoðullarý insafa gelir yada þöyle söyleyelim borsaya geri dönme niyetleri varsa zaten iþlerini devletinde desteðiyle yoluna koymuþtur yada bu konuda çaba sarfediyordur eðer o niyetle devam ediyorlarsa Allah kolaylýk versin diyelimde borsaya dönsünler vebalden kurtulsunlar..Yoksa bu tip þahýslardan lütuf beklersek bence cehalet olur..Ben kimsenin yorumuna þusuna busuna karýþmýyor karþýda durmuyorum istediði gibi atar tutar kendi çalar kendi oynar itibar etmek zorunda deðilim çünki bilirimki adamýn vazifesi tamamen baþka bana dokunmayan bin yaþasýnda demem sadece þunu söylüyorum umut tacirlerine inanmayýn..Hayýrlýsý belki spk'dan bir olumlu haber duyarýzda seviniriz hep beraber..Hayýrlý akþamlar..
Yer Ýmleri