Ýpek grubunun hisselerine denilecek bir þey yok.....http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ko...-oldu-41415875
bir gün bizim þirkette böyle haber olurmu inandýlar baþardýlar..efsane geri döndü..bak aklýma imam geldi 2 onur 2..
Ben efsanenin geri döneceðine inanýyorum 30 yýllýk borsa hayatýmda neler gördüm ne dedikodular duydum yeri gelir patron deðiþir yeri gelir þirketin adý deðiþir yeri gelir baþka þirketlere devrolur veya devralýr kurumsal yapý aslýnda aynýdýr sadece kýlýf deðiþir birde bizim kafalar karýþýp durur inþallah fazla uzamadan bir karar alýrlarda bu güzel havalarý yakalamýþken bizim çbslerin ekim zamaný geçmeden borsanýn bahçesinde sulamaya baþlasak.
Bu forumu Çbs maduru olarak bir umutla takip eden hiçbir arkadaþýmýn ve bende dahil kötü niyetli olmadýðýný düþünüyorum.Çbs yönetiminin herhangi birimize bir sýrrýný erkenden söyleyebileceðini sanmýyorum.Onun için yönetim zamaný geldikçe uygun gördüðü ölçüde bizi bilgilendirecektir.Yani bizim beklemekten baþka yapabileceðimiz bir þey yok.Sen bu forum için ne yaptýn diye anlamsýz yere birbirimizi sorgulayamayýz.Þahsen elimde Çbs hissesi olmasa bu forumda gereksiz yere 1 dk zaman harcamam, sizlerde öylesinizdir.Çbs þirketlerinin borsaya dönmesine hepimiz inanmak istiyoruz.
Sana tamamen katýlýyorum santa fe.neymiþ çavuþoglunun adamýymýþ.çavuþoglu kimseye bilgi vermiyorki herkes sallama tahmin yada içinden geçen dilekleri yazýyor.onun için boþ boþ konusup kimse kimseyi kýrmasýn.
Kanun gereði üyeliði askýya alýnmýþtýr!
Karar Tarihi 30/01/2015
Firmanýn dosyasýnda FÝRMA ve ORTAKLARLA ÝLGÝLÝ TAKYÝDAT bulunmaktadýr.
Sicil No 255427 / 0
Oda Sicil No 255427 / 0
Firma Ünvaný
ÇBS PRÝNTAÞ OTO BOYA VE GEREÇLERÝ SANAYÝÝ ANONÝM ÞÝRKETÝ
Eski Ünvan
Ýþ Adresi
ÇÝLEK SOK.NO.41 AKEL ÝÞ HANI KAT.5 NO.81-82 ALTIYOL
Þube Adresi
Telefon No (216)347-97-10
Faks
Web Sayfasi
Odaya Kayýt Tarihi 02/06/1989