2 onur 2 = Sana bu son gelen cevaba göre borsaya dönüþ hazýrlýklarý var gibi görünüyor sanki.Bekliyoruz bakalým.Yani yolun en baþýndayýz.
2 onur 2 = Sana bu son gelen cevaba göre borsaya dönüþ hazýrlýklarý var gibi görünüyor sanki.Bekliyoruz bakalým.Yani yolun en baþýndayýz.
Alacaklýsý olmayan þirketin iflasý neden verilir varsa sýra cetvelinde tek bir kiþi bile çýkmadý þirketlerin iflasýnýn verilmesi birleþme amaçlý bir mevzuatmý yoksa bi art niyet olabilirmi ortak sayýsýyla kanun kapsamýnda olan þirket sermaye piyasalarý kanununa tabi ve borsa dýþý özel durumlar tebliði var çavuþoðullarý devletten büyükmü spk na baðlý deðilmi sanane deme yönetmeliklere uymama gibi bi kanun tanýmazlýklarýmý var mahkeme tarihi doðrumudur bilinmez borsa dýþý özel durumlar tebliðine göre açýklanmasý gerekir bu dedikodunun aslý varsa spk 15 gün önceden yayýnlamasý gerekir tabiki bundan önce yayýnlanmayan özel durumlar vardý bi gerekçeleri vardýr umarým nasýlsa kimse kalmadý diye keyfi davranýlmýyordur þirketin daha internet sitesi bile yok hep konu boyaya baðlanýyor printaþ ap ayrý bi dünya oto boya sektörünün bana göre yýldýzý nipponla çalýþan firmayý kimse yok sayamaz blançolarý göndermeyen iflas erteleme davasý boyunca kayyumlar kayyumlarýn olduðu yerde çavuþoðullarýnýn sözüde yazýsýda geçmez benim düþüncem böyle muhakkak bildikleri bir þey var açýklanmýyor süreci takip etmek ve beklemekten baþka yapa bileceðimiz bir þeyin olduðunu düþünmüyorum. Paranoya bendede baþladý stres ful çekiyor ne yapabilirizki beklemekten baþka bilgi edinme kanunu var bilgi vermeme kanunuda var bekle bekle kafayý sýyýrýyoruz emeðinin karþýlýðýný alamamak çok zor hayýrlýsý neyse o olsun.
ne diyelim ana okulu ..þimdi okullu olduk sýnýflarý doldurduk geleceðe güvenli dürüst güvenilir mert yetim hakký yemeyen güzel insanlar yetiþir .bizlerinde buna katkýsý oluyormu acaba tescilli okul var arazide.2 onur 2 acaba ben spk nin yapmasý gerekeni yaptým yoksa gördüklerimi yazdým.suçmu iþledim insanlarýn gördüklerini yazmasý suçmu .yoksa saklamak mi suç...
Ýçsel bilgiler sözleþme kapsamýnda olan ve açýklanmasý yasaklanan bilgiler yönetimde olan kiþilerin bildiði bilgilerdir herkesin gördüðü bildiði bilgiler deðil kurulan yeni þirketler varsa yeni fabrikalar yapýldýysa yeni anlaþmalar yapýldýysa yeni ortaklýklar yeni iþtirakler varsa varlýk satýþý yapýldýysa bunlar önemli bilgiler sorunda burdan kaynaklanýyor önemli nitelikteki iþlemler tebliðine göre açýklanmasý gerekir hatta bu okul mevzusu ve kiraya verilen 17 tesis dahil teblið maddelerine göre ayrýlma hakkýnýn doðduðu ve çaðrýda bulunulmasý gereken durum doðruysa açýklanmasý gerekiyor eðer gizlilik anlaþmasý varsa bu durumdada açýklanmasý gereken bir zaman muhakkak vardýr.
Yer Ýmleri