Geçmiþten nostalji varsayýmlar, komplo teprileri , çýkýþ yolu nerde labirentin sonu yaklaþýyormu derken , ozamanlardan gelen bir varlýk fonu vardý gündemde olan þimdiki gündemde gerçekler var bulmacanýn ip uçlarý spknýn özel durum açýklamalarýnda ve umutlarýn yavaþ yavaþ açýklandýðý uzak denizlerden gelen kaptan edasýyla artýk kara göründü keþif zamaný geldi nerde kalmýþtýk demek kalan saðlarla yeni yollar yeni iþler keþfetmek için herkes üzerine düþeni yapmalý. Karamsarlýk yok yola devam
Velhasýl burda paylaþým yapan veya yapamýyan umutlu olanda olmayanda iyi düþünende düþünmeyende bir þekilde katkýda bulunuyor. Sosyal olabilmenin tek yolu birlikten geçiyor kiþilere ve olaylara takýlmadan fikirleri tartýþabilirsek sonuç her zaman öncekinden iyi olur. Tartýþmak için bir konu bulabiliyorsak çözüm içinde bir sebep bulabiliriz sözün bittiði yerde yazýlar konuþuyor bilgi ve belgelerin önemi büyük benim için burda yazan herkesin bir katkýsý var. Hakaret küfür tahrik olmadýðý sürece atýþmalar sataþmalarýn forumun tuzu biberi olur bu bile benim için bir katkýdýr. Özlediðimiz o mutlu günleri görmek ümidiyle Rabbim hepimiz için hayýrlýsýný versin.
Tþkkr ederim,amin,Ýnsha Allah..Ýnanmak kazanmanýn yarýsýysa kaybetmemiþiz demek o zaman sabýrla yola devam edelim hep beraber hemde kuzu kuzu çünkü zaten Bist ve Spk kottan çýkarýp elimizdeki helaönüll paralarýmýzý almamýþmýydýlar..Umarým haklý yada haksýz yapmýþ olduklarý hatayý iþgüzarlýðý düzeltirler hatadan dönüþ yaparlar tekrar Çbs þirketlerini borsa kotuna alýrlarda hisseler iþlem görmeye baþlar bizlerde gönül ferahlýðýna eriþiriz birazcýk olsada gerek maddi gerekse manevi huzur buluruz..Yada kayyum atasýnlar diyeceðim ama ortada ne varki neye kayyum atayacaklar..Hayýrlýsý bekleyelim bakalým mevlam neyler..
Ortada ne var veya ne yok biz bilemiyebiliriz zaten bildiðimiz açýklanan net bir þey yok bizi kandýrabilirler Spkyý , Bisti , Mkk , ,Mahkemeyi kandýrabilirlermi izahnameyi göndermeden baðlý ortaklarýný iþtiraklerini sermayesini özkaynaklarýný açýklamadan ayrýlma hakkýný kullandýrmadan borsa kotundan veya kanun kapsamýndan çýkabilirlermi buna kim göz yumabilir emret patron demekten bir farký olmaz hakim ortak kimse mkk þu açýklar yönetime birini bulurlar bu þirketin 2015teki blançosu borsada nadirler arasýnda gül gibi þirket bu söylenecek bir kusur bulamýyorum borsada neleri var iþlem gören.
Yer Ýmleri