Bir kerede orada ( Kap'ta ) Çbs yazsýn.Erken emekliliði devlet çýkaramýyor bari Çbs sayesinde bizlere çýksýn.
Alýþtýrma yapýyoruz hani olursa nasýl olur olmazsalara alýþtýk kimse tepki vermedi demekki heyecan var týkýr týkýr gidiyor iþler aman týkýrtý olsunda kýkýrdamaya baþlayýnca hüsrana uðramayalým.
Devlet yok derse yok var derse var ben hakkýmýz var diyorum kanunlarda var diyor rabaklarýn tasfiye bakiyeleri ticari ve iktisadi bütünlükleri çalýþýyor. Spk bile tasfiyeden kalan varlýklar devroldu çalýþýyor diyor tmsf yok diyor 30 yýldýr bekliyoruz uzanlarda hisselerin peþinde onlara verirler helalleþirler bize de imam kalýr burdada aynýsý olursa artýk ne diyeyim bilgi yok belge yok mübarek yok yok market gibi herþey var hak yok. Spk cezalarý arttýrmýþ hayýrlý olsun yine takan ödeyen olmaz bilgi belge gizleyen yanýltýcý belge gönderene diye uyan yok yaptýrým yok ödeyen takan yok yýllarca davalar sürüyor 2017de kendisi suç duyurusunda bulundu bizi bilgilendirdimi yok ilk önce yetkim olsa spkya ben ceza keserdim printaþlarda gücümü yokta bu zamana kadar bir yaptýrýmda bulunmadý inþallah bunlarda rabaklar gibi olmaz kulaklarýnýn üstünemi yattýlar 6 senedir bizi duymuyorlar. Bu þirketin blançosu bir çok þirkette yok hala blançolarý göremedik ocak dedik aha þubatta bitiyor bakanlýðýn temsilcisinin aðzýndan duydum ne yapalým sabýr isteseler borsayada döndürürler ayrýlma hakkýnýda kullandýrýrlar böyle belirsizlik içinde yerle bir vaziyette gidiyoruz uzun ince.
inþallah yerle bir seviyeden tez zamanda kurtuluruz.bizim hisselere göre daha berbat tarih olan hisseler var .
Yer Ýmleri