Çbs leri aldýðýmda varlýklarýyla tek geçtim altanatifsiz yatýrým yapýlcak bir þirketti borçlarýný ödediðinde bu hisseyi almak çok zor olacaðýný biliyordum riske girdim aldým baðlý ortaklarý iþtirakleri dolaylý ortaklarý eðer izahname açýklandýðýnda haklýysam bu hisseyi kimse bir iki cümleyle ifade edemez iflasý verilen þirketlerin mesela þeker piliçin tasfiye içlemleri mahkeme kararlarý çarþaf çarþaf açýklanýyor battý bitti öldü denilen þirketten týk yok bir týkýrdarsa ben birþey demiyorum ogün geldiðinde bakarýz batýk olan þirketlerin varlýklarýný açýklada hiç tereddüt yaþanmýyor burda iflas ertelemede baþladý tuaflýklar nasýl inanacaksýn basýnda çýkan bir kaç habere iflasý verilen þirketlere ne oldu o bile açýk deðil inandýrýcý olsa tasfiye memurluðu arsalarý kimin aldýðýný kaça aldýðýný alan þirketin iflas eden þirketle ortaklýðý varmý yokmu bunlarý açýklamasý gerekiyor a þirketi batýr baðlý ortaklýðý b þirkete yatýr dolaylý ortaðý c þirketine kaçýr ne sonra þirketin içi boþ yemiþler bitirmiþler ne ala tertemiz tezgah kýl kopmadan týraþ ne diyeyim bilemiyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri