Demek oluyorki bu gün iyi niyetli olduklarýna inandýðýmýz yada inanmaya çalýþtýðýmýz þirketlerinin borsaya geri dönmesini beklediðimiz çavuþoðullarý kardeþler tüm kötülüklerin,gayri dürüstlüðün,ahlakýn,terbiyenin,yalanýn,dolanýn,dub aranýn,alaverenin,dalaverenin,hýrsýzlýðýn,dolandýr ýcýlýðýn ana merkeziymiþ Allah ýslah etsin bu CORANA kardeþleri..Aslýnda çavuþoðullarý þirketlerinin tamamýnýn iflas etmesi için büyük çaba ve gayret sarfetmiþtir ama bunu iflas mahkemelerinde baþaramamýþ çünkü dürüst hakimler art niyetli olduklarýný farketmiþler yani çekirgeler bu sefer sýçrayamamýlardýr ..Japonlarda hile olmaz bu ibine kýlýklýlar þeytanýn en önde gidenleridir..Baþkaným,adam olacak çocuk derler ya bunlarda o beklenti içinde olduðumuz güzel geleceði muamma görüyorum ya neyse þimdi keyfimiz kaçmasýn..Adamlar dürüst deðiller kamuoyuna açýk deðiller sürekli kaçak güreþiyorlar... Sio'larý çok haklý ve adam doðrularý yazýyor,söylüyor kanýmca..
4 Þubat'daki mahkeme günündeki mahkemede Ali Çavuþoðlu'nun kardeþi genel kurulun mart ay'ýna yetiþmeyebileceðini söylemiþ olduðundan genel kurul baþka bi bahara kalmýþtýr.
Arkadaþlar eski kap haberlerini burada sürekli yayýnlayarak ne hedeflemeye çalýþýlýyor anlamýyorum, bizim bundan sonra neler yapabileceðimizi konuþsak daha iyi olmazmý..Mesala 26 mart 2020 deki mahkemede nasýl buluþmamýz gerekir, nasýl taraf olmamýz gerekir, neler yapmamýz gerekir vs....
Bir kaç gün önce okumuþtum galiba tutuklu sanýk olan davalar hariç tüm davakar ileri bir tarihe ertenendi diye...
Þirket kanun kapsamýnda olduðu için yani (6362) sermaye piyasalarý kanunu'na tabi kaydi sistemde
mkk yani kap üyeliði olmasý gerekiyor bu bilgilerin eski olmasýnýn deðil yenisinin neden olmadýðýdýr mkk kuruluþu SPK lu sýradan bir kurum deðil devlet kurumu çavuþoðullarýnýn emriylemi hareket edecek böyle kurumlar deðildir olamaz herhalde ben izahnameyi istedim ama göndermiyorlar ne yapalým bizim gücümüz yetmiyor siz ne yaparsanýz yapýnmý diyecek devlet ne iþe yarayacak bir yandan vergiler bir yandan hayatýn zorluklarý bir yandan çavuþoðullarý dert çok devlet bir þey yapamýyorsa biz ne yapabiliriz devlet izahnameyi isteyecekte çavuþlar göndermiyecek akýl almýyor boþuna boþu boþuna bir muhabbet olur eski yazýlar aslýnda eski deðil olgunlaþmýþ meyvalar bence toplanmaya hazýr bize yedirmeye niyetleri yok dersen anlarým kar payý yok temettü yok bedelsiz yok þirket battý bitti borç çok muhabbeti adý üstünde muhabbet boþ laf bence kurumsal þirket ve ortaklarýn olacak 6362 ye tabi olacaksýn patron çalacak çýrpacak birileri göz yumacak olacak iþ deðil bu sýradan bir yapý deðil kurumsal bir yapý mahkemeler zaten ertelendi haberin olsun viris nedeniyle eðer bir þey yapacaksanýz SPK na yazý yazýn ve süreç hakkýnda bilgi isteyin en doðru bilgi orda ve burda paylaþýmda bulunun seviniriz mutlu edersin bizi bize devletin kurumlarý cevap verince bizim beklentimiz bir sonuca varýr çavuþoðularýndan bir þey çýkmaz devlet çýkar demediði sürece .
Yer Ýmleri