Bende eski haberleri paylaþmaktan kafam eskidi terazim bozuldu iyice
Bende eski haberleri paylaþmaktan kafam eskidi terazim bozuldu iyice
Bundan sonra ne kýssadan hisse ne de duyumlarla masal, anca geyik muhabbet. Sanki madalya takacaklar...
kýdemli üye olduk. bundan sonra üst kýdemli üye yapar artýk moderetör. patron veya patron adayýna kolay para lazým olursa tekrar borsaya döner diye hayal kurup beklerim .
Para her yerde her zaman lazým. Bu gidiþle çok çook beklenecek. 2021'de yetmeyecek.
Onur bey evet yaa ödenmiþ sermaye 25 den 32 e çýkmýþ.var bi þeyler hadi hayýrlýsý.ama icimde kýpýr kýpýr valla.ama bazý sorularda yok degil mesela kayýtlý sermaye yükselmeden ödenmiþ yükselirmi yani sermaye düzeltmesi buna uygunki yapmýþlar yada artý madem bizim pay oranlarýmýz nasýl olacak.var bir þeyler varrr .
Ödenmiþ sermayenin kayýtlý sermaye tavanýnýn üzerine çýkamaz esas sözleþme tadili olmasý gerekir diye biliyorum fakat þu ana kadar beklentilerimizin hiç biri gerçekleþmedi yönetmeliklere uyulmasý deðerleme ve denetim þirketlerine görev verildiyse olaðan üstü genel kurulda bu yöndeki beklentimiz üs düzeydeydi Mart'ta bitti ve yine somut bir adým atýlmadý beklenti olmasý yetmiyor genel kurulda alýnacak kararlar deðerleme ve denetim raporlarýnýn konuþulmasý alýnacak kararlar hakkýnda oylamaya sunulmasý ortaklar olarak haklarýmýzýn bir þekilde gündeme getirilmesi ayrýlma hakkýmýzýn veya borsaya dönüþle ilgili bir giriþimde bulunulmasý gerekir. Ödenmiþ sermayenin artýrýlmasý konusu özel durum açýklamasý yapýlmadan bu nasýl olur bu konu çok su kaldýrýr bedelli ,bedelsiz ,tahsisli, bir açýklama yapmadan hangi kanun maddesine dayanýldý içeriði nedir bilmiyoruz. Mkk hesaplarýnda bir deðiþim olmadý kar payý yok bedelsiz yok bu nasýl bir iþtir.
Þirketin ana sözleþmesi yani eskisi diyelim yenisi yapýldýysa kime veya neye istinaden açýklanmadý bilmiyoruz eskisinin ilgili maddesi bu þekilde.
.
Sermaye ve Hisseler:
Madde 7:
Þirket 3794 sayýlý kanunla deðiþik 2499 sayýlý kanunun hükümlerine göre kayýtlý sermaye sistemini
kabul etmiþ ve Sermaye Piyasasý Kurulunun 14/11/1996 tarih ve 1417 sayýlý izni ile bu sisteme
geçmiþtir.
Þirketin kayýtlý sermayesi 25.000.000.-YTL’sý (Yirmibeþmilyonyenitürklirasý) olup herbiri 1.-YTL.
’sý itibari kýymette 25.000.000. paya bölünmüþtür.
.Halka açýk Þirketin halihazýr çýkarýlmýþ sermayesi tamamý ödenmiþ herbiri 1.-YTL
(Biryenitürklirasý) deðerinde 15.079.350. (Onbeþmilyonyetmiþdokuzbinüçyüzelli) adet hisseye
bölünmüþ 15.079.350.-YTL. (Onbeþmilyonyetmiþdokuzbinüçyüzelli) dir. Bu sermayenin tamamý
ödenmiþtir. Toplam 15.079.350.-YTL. (Onbeþmilyonyetmiþdokuzbin üçyüzelliyenitürklirasý)’sý
tutarýndaki sermayeyi temsil eden hisselerinin tamamý hamiline yazýlýdýr.
Yönetim Kurulu Sermaye Piyasasý Kanunu hükümlerine uygun olarak gerekli gördüðü zamanlarda
kayýtlý sermaye tavanýna kadar hamiline yazýlý hisseler ihraç ederek, çýkarýlmýþ sermayeyi artýrmaya
yetkilidir.
Yönetim Kurulu,itibari deðerinin üzerinde pay çýkarýlmasý ve pay sahiplerinin yeni pay alma
haklarýnýn sýnýrlandýrýlmasý konularýnda karar alabilir. Yeni Pay alma hakkýný kýsýtlama yetkisi pay
sahipleri arasýnda eþitsizliðe yol açacak þekilde kullanýlamaz. Bu maddede tanýnan yetki
çerçevesinde önetim Kurulunca alýnan kararlar Sermaye Piyasasý Kurulu’nun belirlediði esaslar
çerçevesinde ilan edilir.
.
Yer Ýmleri