patrona söylesek ücretsiz biz þirket emektarlarýna boya hediye edermi.
patrona söylesek ücretsiz biz þirket emektarlarýna boya hediye edermi.
Bizim þirketlerin genel kurullarýný bekliyoruz iyi bir haber gelsin diye.Aslýnda þirkete bizzat gidip yetkili birilerinden borsaya dönmek istiyor musunuz, herhangi bir hazýrlýðýnýz varmý diye ara sýra sorup sýkýþtýrmak lazým.Belki bizim bilmediðimiz iyi geliþmeler oluyordur.
bu kediye çiðer severmisin diye sormaya benzer.bence zamaný gelince borsaya dönmek onlarda cani gönülden istiyordur.ne güzel borsa ne güzel söðüþlenecek yatýrýmcý ve taþýyýcý yeni kiþiler olacak..düþünsene ufak bir reklam peþinden tahsisli bedelli vur patlasýn çal oynasýn.dünün battý denen biþar þimdi ral yat..dünün okan tekstil .peþpeþe bedelli ve þirket birleþmeler ve daha bir çok örnek.bizim þirket patronlarý kat ve kat hesaplarýný yapmýþtýr .diye hayal kuruyorum...gün ola hayýr ola ömrümüz yetermi bize ne kadar düþer soru iþaretleri...
Biz kendimizi kurtaralým da bakarsýn hiç öngöremediðimiz iyi þeyler olur.Arasýra þirkete uðrayýp rahatsýz edelim beyefendileri.
ilk 50 dekilerden haber yok..fabrikadan bir sonuç alýnmaz bence..
Þirkete hak aramak için deðil sadece niyetlerini öðrenmek için gidilsin diyorum.Yoksa bilmediðimiz anlamadýmýz konuda ne yaparsak yapalým hakkýmýzý alamayýz.Hak aramak kolay olsa bu ilk 50 büyük hissedar iþi çözerdi diyecem ama belkide onlar çoktan kendi bireysel haklarýný aramak için dava etmiþ olabilirler.
Hak er yada geç sahibini bulur.Hiç bir zaman zayi olmaz.Bile bile hak hukuk çiðnenmiþse bu dünyada olmasa bile öbür dünyada sahibini bulur.Bu dünyada bile bile hakkýmýzý yiyenler öbür tarafta beni affet diye yalvaracaklar.Belki acýr affederim.
Yer Ýmleri