Sevgili arkadaşlar,öncelikle bayramınız mübarek olsun..Dilerim hakkımızda hayırlara vesile olur..Hak,hukuk,adalet aramaya gelince o bahsettiğiniz küçük yatırımcı garibanlar için Türkiye Cumhuriyetinde yoktur olsa dükkan sizin ki şayet olmuş olsaydı Devleti yönetenler bu güne dek ahlaksız ,dolandırıcı,hırsız şirket patronları tarafından haksızlığa uğratılmış mağdur edilmiş bizlerin haklarının alınıp tarafımıza iade edilirdi ve zalim patronlarında yaptıkları zulümler yanlarında kar kalmamış olurdu ama nerdeee bilakis bizim başlarımız patronlara tutulup soydurulmuş,dolandırılmış,hırsızlığa maruz kalmışızdır hükümet ve ortakları tarafından.. örnekmi; Muhalif partilertarafından İhlas holding ve ihlas finans mağdurları için Mücahit Ören hakkında (yargılansın diye) Parlementoy,meclise önerge verilmiş ancak Mücahit Ören'i karşılıklı çıkarlar için korup kollayan hükümet ve ortakları tarafından el birliği ile aklanmış önerge reddedilmiştir sizlerinde bildiği üzere..Ben gerçek olanları yazıyorum asla hayal ürünü satmıyorum 18 yıldır bu hükümete oy veriyordum ama bir daha asla böyle bir yanlışın içinde asla olmayacağım..Parlementoda oy verilecek güvenilir parti varmıdır diye sorarsanız yok be kardeşim şayet olsaydı şimdiye dek adil kucaklayı bir hükümet tarafından yönetiliyor olurduk..Hırsız,dolandırıcı iş adamları hükümetlere destek veriyor sonrada devlet para musluklarını,vanalarını kendi kasalarına kanalize edip keselerini rahat rahat korkmadan çekinmeden dolduruyorlar açıklarıda biz gariban fakir fukaralara verdiğimiz vergilerle kapttırıyorlar yapanında yanında kar kalıyor malesef..Allah ıslah eylesin sizi hırsız,dolandırıcı CBS Printaş'ın sahipleri Çavuşoğulları...'2006 yılında içleri boşaltılıp hileli iflas ettirilen Lio Yağ Sanayi ve Ünal Tarım Ürün şirketleri hisselerinde yüz bin tl param battı buhar olup uçtu gitti kimlerin umurunda bizi bize güvenin borsadaki türk şirketlerine yatırım yapın diyen zamanın Başbakanı kendileri Dolar'a ,Yuro'ya,Araziye,Altın'a yatırım yaptılar onlar kazandı biz hep kaybettik...Diyormki;kimi kime şikayet edeceksiniz hak arayacaksınız ..Bilmem anlatabildimmi..